Rektör, öğrencilerin kestane davetine kayıtsız kalmadı

Bütlere kaldık, yüzümüz yok dediler, ama…

Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun,  bütünleme sınavlarına kalan ve kendisini, Twitter'dan kestane yemeye davet den öğrencilere kayıtsız kalmadı.
Bartın Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Faruk Çelik, Twitter hesabından ev arkadaşıyla sobanın üzerinde kestane pişirirken çektiği fotoğrafa Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u etiketleyerek, "Bütlere kaldık, yüzümüz yok ama hocam yine de yanımızda olmanız bize moral olurdu." mesajını paylaştı.

Rektör Uzun da Çelik'e, "Moral bozmaya gerek yok. Şimdi daha çok çalışıp notlarınızı yükseltin. Bütünleme sınavlarınız bittiğinde çayınızı içmeye, sınav notlarınızı görmeye ziyaretinize geleceğim." cevabını verdi.
Sınavların ardından sözünü tutan Rektör Uzun, öğrencilerin evlerine konuk oldu ve kestane yiyip çay içerek onlarla sohbet etti.
Rektör Uzun, "Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin üyeleri olarak elbirliği ile Üniversitemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza olan inancım, bugünkü sohbetimizle daha da perçinleşti. Çay ve kestane de tam kıvamındaydı. Çok teşekkürler" diyerek öğrencilere teşekkür etti.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile götüren öğrenciler, “Hocam evimizde bizleri ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Bartın Üniversitesi öğrencisi olmaktan gurur duyuyoruz” diyerek rektör Uzun’a teşekkür ettiler.
 
 

 

Bakmadan Geçme