Poyraz Geri Dönüşüm ile hurdalarınız değerleniyor

Her türlü hurda alım satımı yapan Poyraz Geri Dönüşüm, hurdalarınızı yerinde ve değerinde nakit olarak alıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Atık Metal / Hurda Alım – Satımı
Poyraz Geri Dönüşüm; atık metal toplama ve geri dönüşüme kazandırma..
Poyraz Geri Dönüşüm Bartın’da faaliyet göstermekte olup Hurda Metal, Demir, Bakır, Kablo, Alüminyum, Krom ve Kontamine Atık ve Talaşların geri dönüşümü, alım ve satımı yapmaktadır.
Hurdalarınız bizimle değer kazansın
Her türlü hurda alım satımı yapan Poyraz Geri Dönüşüm, Hurdalarınızı yerinde ve değerinde nakit olarak alıp geri dönüşüme kazandırıyor.
Poyraz Geri Dönüşüm, geri dönüşüm alanlarıyla alakalı olarak bünyesindeki kaliteli elemanlarla her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, geri dönüşüm alanlarında faaliyet gösteriyor.
Gürgenpınarı Köyünde faaliyet gösteren Poyraz Geri Dönüşüm tüm yükleme, boşaltma, tasnif etme, presleme, imha etme, stoklama ve sevk etme işlemlerini kendi bünyesinde yetişmiş deneyimli elemanları ile yapıyor.
Ayrıca Poyraz Geri Dönüşüm, atık tesis ve fabrikaları satın alıp yurt ekonomisine katkıda bulunmak için değerlendirme yoluna gidiyor.
Poyraz Geri Dönüşüm, Bartın’da hurdacılık sektöründeki her türlü talebe karşılık vererek çalışmalarını sürdürüyor.
FİRMAMIZIN ÖNE ÇIKAN HİZMETLERİ

  • Hurda Metal İşleme
  • Alüminyum Hurda
  • Kablo Geri Dönüşüm
  • Demir Hurda
  • Bakır Hurda
  • Krom Hurda
  • Talaş Hurda
ARAÇ PARKURU
Uzman kadromuz ve Geniş makine parkurumuzda bir çok müşteriye hızlı ve kesintisiz ulaşıp atıklarını geri dönüşüme kazandırıyoruz.
Daha temiz bir çevre ve her türlü hurdalarınız için Poyraz Geri Dönüşümü arayın.

POYRAZ GERİ DÖNÜŞÜM
TAHSİN DOKUCU VE KARDEŞLERİ

Adres: Gürkgenpınarı Köyü No:3 BARTIN
TEL: 0378 222 0051  GSM: 0544 383 0051



 

Bakmadan Geçme