Polisi şaşkına çeviren şikayet

Doğa Kenti Ulus'ta fotoğraf krizi…

Bartın’ın Ulus ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı Çetin Selçuk Arslan beraberinde Ulus İlçe Başkanı Yaşar Yıldırım’la birlikte Ulus Belediyesince işletilen otel bölgesinde fotoğraf çekip röportaj yaparken büyük şok yaşadılar.

Fotoğraf çekilmek istedikleri bölgede Başkan Adayı ve İlçe Başkanı polisi karşılarında görüp şikayet edildiklerini öğrenince bir şok daha yaşadılar.

CHP İlçe Başkanı Yaşar Yıldırım karşılaştıkları durumu, “Bu fotoğrafları çektirirken otel yönetimi tarafından uyarıldık ve emniyet aranarak polise bizi şikayet ettiler. Polis olay karşısında şaşkına döndü. Sen kimsin, Ulus’un tapusunu sana mı verdiler? Bırak gençlik yıllarımı ben 40 yıllık esnafım ve Ulusluyum. Ulusu arkama alıp fotoğraf dahi çekinemiyorsam vay sizin acizliğinize ve anlayışınıza…” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Belediye Başkan adayı Çetin Arslan, doğa kenti Ulus’ta böyle bir olayla karşılaştıkları için son derece şaşkın olduğunu belirterek, “Lafa gelince turizm kenti diyeceksiniz, tanıtım diyeceksiniz, ama fotoğraf çekeni de şikayet edeceksiniz. Böyle bir turizm anlayışı olamaz. Allah akıl fikir versin” diyerek duruma tepki gösterdi.

Sosyal medyada yorum yapan vatandaşlar da bu duruma büyük tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme