Polis ve jandarma bu sefer bakın niye durdurdu

Sürücülere uyarı, çocuklara görev...

Bartın’da ortak uygulama yapan Jandarma ve polis ekipleri bu kez sürücüleri çocukları trafikte görevlendirmek için durdurdu.
Ramazan Bayramı öncesinde Bartın Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Timleri drone eşliğinde ortak denetim gerçekleştirdi.
Durdurulan araçlardaki çocuklara kırmızı düdük ve karne veren ekipler, fahri trafik polisi olarak araç kullanan ebeveynlerini uyarmalarını istedi. Dolduracakları karne ile bisiklet kazanma şansını yakalayabileceklerini söylediler.
Bartın Kozcağız yolu üzerinde uygulama noktasında konuşlanan ekipler, ailecek bayram tatiline giden araçları durdurarak projeleri hayata geçirdi.
Trafik Karnesi ile bisiklet kazanma şansı
Çocuklar tarafından tatil döneminde doldurulan karnelerin 20 Haziran'a kadar #trafikkarnem hashtagi ile @TrafikEgm Twitter adresine yüklenmesi ve yüklenen karneler arasında en çok beğeni alan ilk yüz öğrenci bisikletle ödüllendirilecek.
Jandarma ekipleri ayrıca, seyahat eden sürücü ve yolculara kazasız, belasız bir yolculuk temenni ederek iyi bayramlar dileklerinde bulundu.

 

Bakmadan Geçme