Piyasaya sahte para süren şahıs tutuklandı

Alışveriş yaptığı esnaflara sahte para veren şahıs tutuklandı

JANDARMA DEDEKTİFLERİ KAR KIŞ DEMEDEN ADALETİN VE MİLLETİNİN EMRİNDE, SUÇLULARIN PEŞİNDE ! 
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Bartın İl Jandarma Komutanlığı Dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Piyasaya sahte para sürmeye çalışan şahıslara operasyon yapıldı. Arıt ve Aydınlar köylerinde N.Ö. (66), F.B.(63), M.T. (69), M.T. (38) ve R. K. (52) isimli esnaflardan alışveriş yapıp arasına sahte paraları karıştırarak ödeme yapmak suretiyle piyasaya sahte 100 TL sürmeye çalışan E.T. (29) isimli şahsı suçüstü yakaladı. Jandarma Dedektifleri tarafından sahte olduğu değerlendirilen binlerce liralık 100 TL’lik banknotlar ele geçirdi. 
Olay şüphelisi olarak gözaltına alınan E.T., 27.01.2021 günü çıkarıldığı Bartın Adliyesinde Adli Makamlarca tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevine gönderildi. 
Jandarma yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanmasından ve elektrik kesintileriyle ortaya çıkan zorlu kış şartlarını fırsat bilip esnafımızı zarara uğratan, kazancına sahtekarlıkla göz dikenlere fırsat vermiyor. Jandarma ekiplerinin Emniyet Müdürlüğü ve ilgili tüm birimlerle son günlerde Bartın şehir merkezinde, köy ve kasabalarda, çevre İllerde Piyasaya sürülmeye çalışılan sahte paraların seri numaralarından aynı olan onlarca sahte 50 ve 100 TL banknotları belirlediği, kaynağına ulaşma kararlılığı ile soruşturmayı derinleştirdiği öğrenildi. 

 

Piyasaya sahte para süren şahıs tutuklandı
Piyasaya sahte para süren şahıs tutuklandı

Bakmadan Geçme