Pedaldaşlar Çanakkale'ye gitti

Bartın toprağını Çanakkale şehitlerimize götürecek olan 27 bisikletli Vali Nusret Dirim Tarafından uğurlandı.

Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü etkinlikleri için kapsamında Bartınlı Pedaldaşlardan 27kişilik ekibi Bartın Valisi Bartın Nusret Dirim uğurladı.
Çanakkale Valiliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen  “Bartın’dan Çanakkale’ye Pedallıyoruz” Bisiklet Turuna, İlimizden Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü üyelerinden oluşan 27 kişilik ekip katıldı.
 
Bartın Valiliği önünde düzenlenen uğurlamada Vali Nusret DİRİM tarafından Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü üyesi Mustafa ARTAR’a Çanakkale’de düzenlenecek etkinlik için Bartın toprağı ve Türk Bayrağı teslim edildi.
 
Vali DİRİM şehitlerimize vefa için yola çıkan Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü’ne teşekkür ederek, “Sizlerin yolu açık, Şehitlerimizin ruhu şad olsun." diyerek ekibi uğurladı.
27 bisikletli Gelibolu Yarımadasında iki gün boyunca 120 km pedal çevirecek ve Bartın toprağını şehitlerimize götürecekler.
Pedaldaşlar verdikleri destekleri için başta Bartın Valisi Nusret Dirim olmak üzere Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 'a, Bartın Gençlik ve Spor Hizmetleri Il Müdürü Ali Özdemir 'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış'a, Bartın Üniversitesi Bisiklet Kulübü ve diğer kurumlardan katılımcılarla sponsor desteği  için Cafe Karışık sahibi Cüneyt Özdemir 'e teşekkür ettiler.


 

Bakmadan Geçme