Pazar yerinde uygulama başladı

Trafik komisyonu kararı sonrasında uygulama başladı...

Galla Pazarının bulunduğu pazaryeri alanı Trafik Komisyonu kararı Salı ve Cuma günleri trafiğe kapatılmaya başlandı.

05.01.2018 Cuma günü başlayan uygulama ile Galla Pazarının bulunduğu pazaryeri alanı 06.00 ile 22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Uyulama pazarın kurulduğu her Salı ve Cuma günleri devam edecek. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarından 3 gün önce yine pazaryeri civarı trafiğe kapalı olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, bu uygulamayla birlikte pazaryerindeki trafik sorunun ve kazaların önleneceğini böylece vatandaşların huzur içinde alışverişlerini yapabilecekleri söyledi.

Akın açıklamasında  “Trafik Komisyonundan aldığımız kararla Salı ve Cuma günleri Galla Pazarının bulunduğu pazaryeri alanını 06.00 ile 22.00 saatleri arasında trafiğe kapatmaya başladık. Bu uygulamayı ilk olarak Avrupa Hareketlilik Haftasında gerçekleştirmiştik. Halkımızda  bu uygulamayı çok yerinde buldu. Bizde komisyonumuzda bu uygulamanın devamlılığı hakkında karar aldık ve 05.01.2018 tarihi itibariyle uygulamaya başladık. Vatandaşlarımız alışverişini daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmesi için yapılan bu uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme