Patlama seslerine uyandılar

Mahalle sakinleri neye uğradıklarını şaşırdı

Faciadan dönüldü
Bartın’da sabah saatlerinde yaşanan olayda, binalardaki elektrik sayaçlarında yangın ve patlama meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre, sabah 06.00 sıralarında Okulak mahallesi Kanlıırmak caddesinde meydana gelen olayda, mahalle sakinleri patlama seslerine uyandı. Binalardaki elektrik sayaçlarında yangın çıktı.Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri 3 araç ve 11 personel ile iki binada ve bir dairede çıkan yangına müdahale etti. Büyük şok yaşayan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Evlerdeki elektronik eşyaların zarar gördüğü belirtildi. Vatandaşlar kendi imkânları ile sayaçları söndürdü. Mahallede çok sayıda apartmanda yaşanan patlamalar sonrasında saat 06.00’dan beri elektrik yok ve vatandaşlar mağdur durumda. 
Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk, sabahtan beri kendisini 50 kişinin aradığını belirterek Başkent Elektrik yetkililerine ulaşamadıklarını söyledi. Evlerde solunum cihazına bağlı hastalar olduğunu belirten Altınçubuk, yetkililerden bir an önce vatandaşın sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.
Elektrik hatlarında daha önce de sorunların yaşandığını belirten mahalle sakinleri Başken Elektrik firmasına tepkilerini dile getirdi.
 

Patlama seslerine uyandılar
Patlama seslerine uyandılar
Patlama seslerine uyandılar
Patlama seslerine uyandılar

Bakmadan Geçme