Oyuncak kütüphanesi desteğinizi bekliyor

Bartın'da açılacak olan Oyuncak Kütüphanesine destek olup çocukların daha mutlu bir şekilde oyunlar oynamasına yardımcı olabilirsiniz.

İlimizin İlk Oyuncak Kütüphanesi Açılıyor, Destekleriniz Bizim İçin Önemli

Vali Sinan GÜNER’in eşi Uzm.Dr. Beyhan GÜNER’in girişimleriyle Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca hazırlanan Oyuncak Kütüphanesi Projesi ile Bartın İl Merkezi ve Merkeze bağlı köylerde yaşayan, desteğe ihtiyaç duyan çocuklarımızın gelişim ve eğitimlerinde eşit fırsatlara sahip olabilmeleri, ailelerinin de çocukların eğitimiyle ilgili desteklenmeleri amacıyla  Valiliğimiz binasında hazırlıkları tamamlanan Oyuncak Kütüphanesi  28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde açılıyor.
VALİLİK SOSYAL YARDIMLAŞAMAYA BAŞVURABİLİRSİNİZ

Uzm.Dr. Beyhan GÜNER, çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunma için vatandaşlarımızdan yeni ve kullanılabilir durumda çocuk kitabı ve oyuncakları paylaşarak destekte bulunabileceklerini, destekleri için Bartın Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile irtibata geçebileceklerini ifade etti.   

Oyuncak Kütüphanesi Projesiyle 3294 sayılı Kanun kapsamında Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yararlanan ailelerin 0-6 yaş arası çocuklarına oyun alanı sunulması, oyuncak alma fırsatı olmayan ailelerin çocuklarının farklı oyuncaklarla oynayarak evlerine götürme fırsatı tanınması ve bu sayede çocukların biyo-psiko-sosyal gelişimlerini yakından takip ederek gelişimlerine yardımcı olması planlanmaktadır.
İhtiyaç listesini foto galeride görebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme