Önce çikolata, sonra uyarı

Bartın'da trafik haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Jandarmadan Çikolatalı Trafik Uygulaması
Bartın il genelinde Jandarma ekipleri, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliği kapsamında yol kontrol uygulamalarında sürücülere çikolata ikram ederek uyarılarda bulundu.
 
Bartın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, Trafik Haftası nedeniyle yaptıkları yol kontrolü uygulamasında sürücülere çikolata ikram edip broşür dağıtarak uyarılarda bulundular.
Bartın Kozcağız yolu üzerinde Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince yapılan uygulamada sürücüler, meydana gelebilecek kazalara karşı uyarıldı, ardından da çikolata ikram edildi. Sürücüler, uygulamadan memnun olduklarını belirterek, kazaların olmaması için trafik ekiplerinin, sürücülere uyarıda bulunmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ
İl Jandarma Komutanlığı tarafından ilkokul çağındaki öğrencilere yönelik trafik eğitimleri düzenlendi.
İlkokul öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.
Verilen eğitimlerde öğrencilere ayrıca trafik ışık, işaret ve levhaları, yaya yollarını kullanma, okul servislerine inme - binme, okul servisi güvenliği, karşıdan karşıya geçme, emniyet kemerinin kullanımı ve önemi gibi konular anlatıldı.

BARTIN’DA TRAFİK STANDI AÇILDI
Bartın kapalı Pazar yerinde açılan trafik stant, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Afet ve Durum Acil Müdürlüğü'nün katılımları ile oluşturuldu. Stantta vatandaşlarımıza trafik güvenliği ile ilgili mesajların yer aldığı afiş ve broşürler dağıtılırken ve trafik konulu araç gereçlerin tanıtımı yapıldı.


 
 

Bakmadan Geçme