O sene de bu sene değilmiş!

Keçiören Bağlum beraberliği ile hayallerimiz yıkıldı, Kırşehir Şampiyon oldu.

Kırşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 6. grupta evinde Devrek Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
 
Bartın şehrinin bütün olanaklarını seferber etmesine rağmen bitime bir hafta kala Keçiören Bağlum beraberliği ile Bartınspor, liderliği Kırşehir’e adeta hediye etti.
Ligin son haftasında çıktığımız Çubuk maçında Kırşehir’den gelecek iyi haberi son bir umut olarak bekledik, ama olmadı. Bartınspor, kardeş kulübümüz Çubuk’ta kazanmasına rağmen Kırşehir Belediyespor, Devrekspor’u 2-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.
Bartın’da verilen emekler, harcanan yaklaşım 3,5 trilyon para bu sene de boşa gitmiş oldu.
ÇUBUK TARAFTARLARI BİLE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI
 Canlı yayın yaptığımız Çubuk’ta Bartın Olay Medya ekibini taraftarlar büyük dostluk ve kardeşlik içersinde karşıladı. Bartın Olay ekibine açıklamalarda bulunan Çubuklu taraftarlar bile “Evinizde Bağlum gibi bir rakibi yenemiyorsanız nasıl şampiyon olacaksınız. Eğer yenmiş olsaydınız şampiyonluğu burada kutlayacaktınız” diyerek büyük üzüntü yaşadıklarını belirttiler. Çubuklu taraftarlar, hiçbir deplasmanda görülmemiş şekilde Bartınspor’u ağırlayarak sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun en güzel örneğini sergilediler.
 
AH DOBİ HASAN!
 
Keçiören Bağlum maçında Uğur Yılmaz’ın yokluğunda Kaan Akar’ı onun yerine geriye çekip ilerde Emre Çağlar ile maça başlayan ve Savaş Doğan’a son on dakika şans veren Dobi Hasan’ın bu tercihi büyük tepki çekti.  Diğer yandan Emre Çağlar’ı oyundan alıp hiçbir varlık gösteremeyen Mustafa Ünver’e 90 dakika tahammül eden Dobi Hasan’ın yanlış tercihleri taraftarlara saç baş yoldurdu.
 
BAĞLUM BARTIN’DAN ALDIĞI 1 PUANLA LİGDE KALDI
 
Keçiören Bağlum, geçen hafta Bartın’dan aldığı 1 puanla küme düşmekten son anda kurtulurken Sincanspor, 1074 Çankırı’yı deplasmanda yenemeyince küme düştü. Bu hafta maçı olmayan Keçiören Bağlum ise kümede kalmayı başardı.
 
BULUT İSTİFA ETTİ AMA
 
Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından sosyal medya üzerinden istifa ettiğini duyurdu.
Bulut yaptığı açıklamada: “Nasıp değilmiş. 26 hafta önce camiamızla kenetlendiğimiz bu yolda şampiyon olamadık. Hep birlikte üzüntülüyüz. Bartınspor Başkanı olduğum günden itibaren Yanımda olan Sayın Valimiz Nusret Dirim’e, Belediye Başkanı Cemal Akın’a, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya’ya, işadamlarımıza, bürokratlarımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm camiamızdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Gönlüm Bartınspor’un şampiyon olmasından yana. Şahsıma ve yönetimimize nasip olmadı. Kulübümüzün önünü açmak adına istifa ediyorum. Saygılarımla”
 
BARTIN OLAY MEDYA’DAN ÇUBUK TARAFTARINA TEŞEKKÜR
 
Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman, ve teknik sorumlu Ersoy Bank maçta ve sonrasındaki kardeşlik ve dostluk örneği sergileyen Çuvuk taraftarlarına teşekkür ettiler.
Karaman ve Bank teşekkür mesajında şöyle dedi.
“Sporun dostluk, kardeşlik olduğunun en güzel örneğini sergileyen, şampiyonluğu kaçırmamıza bizim kadar üzülen, büyük Çubukspor taraftarlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz. Şampiyon Bartınspor ve Çubukspor taraftarlarıdır.Bizlere turşu hediye eden Satılmış amcaya da ayrıca teşekkür ediyoruz.”

KARAMAN: BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK BORCUNUZ VAR
 
Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman istifa eden Mehmet Bulut’a böyle bir lüksün yok diyerek şöyle seslendi;
“Sayın Mehmet Bulut, istifa etmek gibi bir lüksün yok muhterem. Sizin ve futbolcuların bu şehre, bu büyük taraftara şampiyonluk borcunuz var. Bu borç ödenmeden öyle bırakıp gitmek yok”


 

Bakmadan Geçme