O Müdür görevden alındı

İşte detaylar...

Bartın Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencilerin okuldaki eşyalarının merdivenlere ve koridorlara atılmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan okul müdürü Mehmet Coşan’ın görevden alındığı öğrenildi.

Tepki çeken görüntüler sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında görevden alınan Coşan’ın yerine müdür vekili olarak Ersin Doğan’ın atandığı öğrenildi.

Müdürlük görevinden alınan Mehmet Coşan’ın Ticaret Lisesinde öğretmen olarak görevlendirildiği öğrenildi.

MÜDÜR KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehmet Coşan, instagram hesabımıza gönderdiği mesajda bunun bütün okulların sorunu olduğunu belirterek, "Öğrenciler bütün eşyalarını okulda sınıflarda ve uygun olmayan yerlerde bırakıyorlar. Eve çanta, kitap, defter ve malzeme gitmediği için de ders çalışmıyorlar ve de başarısız oluyorlar. Bir de sınıflarda sıraların gözünde ve üzerinde kitap defter ve her türlü malzeme olunca sınıflarda temizlik de yapılamıyor. Biz de tüm uyarılara rağmen, atılacağını defalarca söylememize rağmen tüm uyarılara inatla sınıfta eşya bırakan öğrencilerin eşyalarını sınıftan toplatıp müsait bir yerde muhafaza ettik.
Velilere düşen öğrencilerini sorgulayıp neden ders meteryallerini eve getirip ders çalışmadıkları, bu yüzden başarısız oldukları konusunu irdelemeleri gerekir." dedi.
Okul müdürünün müsait bir yerde muhafaza ettik dediği eşyalar koridorlara, merdivenlere ve bahçede yerlere atılması herkesi isyan ettirmişti.
OKULDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Bakmadan Geçme