O köyde vaka, 3 ev karantinaya alındı

Bir kişide koronavirüs testi pozitif çıktı...

Bartın’ın Kozcağız Beldesine bağlı Bakraçboz köyü Bodra mahallesinde yaşlı bir kadında koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine temasta bulunan 3 evde yaklaşık 35 kişi karantina altına alındı.
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri köye giderek karantina altına alınan vatandaşları ziyaret etti.
Başkan Karaman, bu süreçte belediye, jandarma ve sağlık ekipleri olarak karantinada olan ve tüm yaşlıların ihtiyaçları için görev başında olduklarını ve süreci hep birlikte atlatacaklarını söyledi.
Bakraçboz köyü muhtarı Hüseyin Karakaş, köyde bir kişide koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine kendisi ile teması olan yakınlarının bulunduğu 3 evin kararantina altına alındığını söyledi. Sağlık ekipleri tarafından karantinaya alınan 3 evde yaşayan yaklaşık 35 kişiden test yapılmak üzere numuneler alındığı belirtildi.
Jandarma ve sağlık ekipleri tarafından karantinada bulunanların her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtilerek 14 gün boyunca evden çıkmamaları konusunda uyarı yapıldı.
Yaşlı kadının İstanbul’dan gelen oğlunun 14 gün evde kaldığı sürede ufak bir grip hastalığı atlattığı belirtildi.

Bakmadan Geçme