Nijeryalı imzayı attı

Bartınspor transferin son gününde, geçtiğimiz ay anlaşma sağladığı Nijeryalı Efosa Francıs Ona ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor, geçtiğimiz ay anlaşmaya sağladığı Nijeryalı Efosa Francıs Ona ile resmi olarak sözleşme imzaladı. Nife Cafe’de düzenlenen imza töreninde, Nijeryalı kanat oyuncusu Efosa Francıs Ona, kendisini Bartınspor’a bağlayan imzayı attı. Başarılı golcü 1 yıl Bartınspor forması giyecek.
Türkiye’de ilk defa forma giyecek
Profesyonel takımlardan Akhisar, Konya, Karabük gibi takımların transfer listesine giren 26 yaşındaki kanat oyuncusu Efosa, daha önce Ohod Al-Medina, FC Heartland, Al-Gharafa, Al-Shabab, Al-Sahel SC, Al-Nahda, Al-Muharraq ve Al-Fahaheel SC takımlarında forma giydi. Türkiye’de ilk defa Bartınspor’un formasını giyecek olan Efosa, Nijerya U-23 – U-20 Milli Takımıyla çıktığı 8 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.
Hatırlanacağı üzere, Efosa Francıs Ona transferinin gerçekleşmesinde, İşadamı ve eski Bartınspor’lu futbolcu Enes Eser büyük pay sahibi olmuştu. Ona transferinde maddi anlamda destekte bulunan işadamı Eser, daha öncede açık artırmaya çıkarılan ‘74 numaralı protokol kombine kart için’ en yüksek teklifi vererek Bartınspor’a destekte bulunmuş ve taraftarlar için dağıtılan Bartınspor şapkaları içinde sponsor olmuştu.


 
 

Bakmadan Geçme