Muskacı hocaya operasyon!

Neler ver neler…İşte operasyonun ayrıntıları…

Bartın’da para karşılığı muska yazarak, büyü yapan ve bundan ticari kazanç sağladığı iddiasıyla emekli imama jandarma kipleri tarafından operasyon yapıldı. 
Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda Kozcağız’a bağlı Hıdırlar Köyünde bulunan emekli imam S.Ö.’ye ait ev ve eklentilerinde arama yapıldı.
Neler var neler!
Yapılan aramada; çok sayıda üfürükçülük ve büyücülük malzemesi, (1) adet ruhsatsız tabanca,(1) adet kurusıkı tabanca, (2) adet ruhsatsız av tüfeği,(19) adet değişik boy ve ebatlarda bıçak, çok sayıda mühimmat ve cinsel gücü arttırıcı kuvvet macunu ele geçirildi.
Dinimizde yeri bulunmayan usullerle vatandaşların dini duygularını istismar eden, bu yöntemle kendisine maddi menfaat temin eden, ateşli silah ve bıçakları bulunduran emekli imam hakkında;“677 Sayılı Tekke ve Zaviyelerle Türbelerin reddine ve Türbedarlıklar ile Bir Takım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanuna Muhalefet” ve“6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlarından hakkında işlem başlatıldı.
Gözaltına alınan ve karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen emekli imam S.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 

Bakmadan Geçme