Murat Yıldırım'dan Turizm vurgusu

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, Bartın'ın önemli sorunları konusunda önemli tespitler yaptı. Yıldırım, 'öncelikli amacımız turizm alanında yapacağımız çalışmalar olacaktır.'dedi

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri için isminin kamuoyunda konuşulmaya başlanmasının ardından dikkatleri üzerine çeken 39 yaşındaki en genç Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, kentin sorunlarıyla ilgili önemli tespitlerde bulundu. Haftasonu yaptığı Aday adaylık başvurusunun ardından dikkatleri üzerine çeken Yıldırım, kentteki turizm potansiyelinin mutlaka geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.
 
Turizm vazgeçilmezimizdir
 
Kentin ileriye dönük vizyon planının mutlaka turizm odaklı olduğunu belirten Murat Yıldırım, “Şehrimizin turizm potansiyeli hiçbir zaman göz arda edilemez. 59 kilometrelik sahil şeridimizde özellikle deniz turizminin daha bağlayıcı hale getirmemiz gerekir. Özellikle hükümetimiz döneminde Bartın’a turizm konusunda büyük yaptırımlar yapıldığını görüyoruz. Güzelcehisar’da bulunan 80 milyonluk lav sütunlarını da buna örnek verebiliriz. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla lav sütunlarımız ‘Tabiat parkı’ ilan edildi. Sonrasında ise Türkiye’de sadece Kentimizde bulunan lav sütunlarında bir proje uygulandı. Ve çok güzel olduğuna inanıyorum. Buna katkı veren Ak Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine Amasra ilçemizde yapılan turizm yatırımları da oldukça önemlidir. Bizlerde bu çalışmaları artırarak, devam ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, herkesi ve her kesimi kucaklayarak, birlik ve beraberlik için kentimizi hat ettiği yere taşıyacağız.” Dedi.
 
Murat Yıldırım teşekkür etti
 
Milletvekilliği Aday adaylığına karar vermeden önce kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, “Biz partimize ve davamıza 10 yıldan bu yana hizmet ediyoruz. Bizlere görev verildiği anda canımızı dişimize takarak, çalışmaya gayret gösterdik. Halkımız aday adaylığı sürecinde bizlere çok fazla ilgi gösterdi. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bizler için hayırlısı neyse o olsun”dedi.
 
Yıldırım Berat Kandilini kutladı
 
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım tüm Müslüman aleminin ve Bartın halkının Berat kandilini de kutlayarak şunları söyledi:
 
“Berat Gecesi’nin kötülüklerden uzaklaşma ve iyilikle, güzellikle yaşama için bir vesile olacaktır. Bu gecenin hayatımızda olumlu manada yapacağımız bir büyük dönüşüme sebebiyet verecektir. Sevgili Peygamberimizin de buyurduğu gibi Berat Gecesi tövbelerin ve duaların kabul edildiği bir gündür. Dolayısıyla kötülüklerden arınma ve iyiliklerle buluşma günüdür. Rahmet ve bereketin sağanak bir şekilde üzerimize yağacağı bu gecenin en güzel şekilde değerlendirilmesini temenni ediyorum. Böylesi özel gecelerin kırgınlıkların unutulup gönüllerin kazanılmasına da vesile Bir şekilde kırdığımız gönülleri tamir etmek için Berat Kandili bizlere bir fırsat sunuyor. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin daha huzurlu bir dünya hayatı için vesile olmasını diliyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme