Murat Yıldırım adaylık başvurusunu yapacak

AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı için kamuoyunda ismi konuşulan Murat Yıldırım'ın Cumartesi günü Aday Adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

Bartın’da Eğitim sektöründe ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren İşadamı Murat Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olmaya hazırlanıyor. Kamuoyunda büyük heyecan yaratan Yıldırım’ın aday adaylığı toplumun her kesiminden kabul gördü. Kentin her kesimiyle barışık yaptığı sosyal faaliyetlerde takdir toplayan işadamı Murat Yıldırım, Aday Adaylığı başvurusunu Cumartesi günü partiye yapacağı öğrenildi.

Murat Yıldırım kimdir?
 
Murat Yıldırım, 08.06.1978 tarihinde Bartın’da doğdu. İlkokulu Bartın’da Ortaöğretimini Tekirdağ Çerkezköy’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 2. sınıfa kadar okuyarak, kaydını dondurdu. 2002 – 2011 yılına kadar mobilya sektörünün çeşitli alanlarında Bölge Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. 2011 yılından bugüne kadar Bartın kent merkezinde İnşaat sektöründe, rehabilitasyon sektörlerinde faaliyet göstermiş şirketleri bulunmaktadır. Bartın’da birçok sivil toplum örgütlerinin kuruluşundan görev yapmış olan Murat Yıldırım, Bartın halkı tarafından takdir edilen birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. 2012-2017 yılları arasında Ak Parti Bartın İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Gönüllü olarak parti çalışmalarını sürdürmektedir.


 

Bakmadan Geçme