Murat Çelik Minare'den Bulgaristan'a minare

Bartın'da faaliyet gösteren Murat Çelik Minare dünyanın her yerine minare göndermeye devam ediyor.

Bartın'da faaliyet gösteren Murat Çelik Minare firması, İran, Almanya ve Gürcistan'dan sonra Bulgaristan’a da 135 cm çapında,  20 metre yüksekliğinde çelik minare gönderdi.
Bartın’da üretilen, depreme dayanıklı çelik minareler, yurt içinin yanı sıra Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden de talep gördüğünü belirten firma sahibi Murat Aytekin, “İslam'ın en güzel nişanelerinden birini, birliğimizi, gökyüzüne uzanan elimizi, kültürel güzelliğimizden bir parçayı bugün Bartın'dan Avrupa'ya uğurladık. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Allah daha uzak noktalara davetimizi ulaştırmayı bize nasip etsin. Murat Çelik Minare olarak minarelerimizi İran'dan Almanya'ya, Gürcistan'dan Bulgaristan'a kadar ulaştırdık. Şimdi hedefimiz İslam'ın bu güzel eserini İtalya ve İspanya'ya ulaştırmak. Onların haberini de inşallah yakın zamanda duyacaksınız” dedi.
Bartın’ın Abdipaşa beldesi sanayi sitesinde faaliyet gösteren Murat Çelik Minare firma sahibi Murat Aytekin ayrıca, “Türkiye’de çelik camii minaresi, betonarme minare yanı sıra cami kubbe kaplama, Camii halısı, halı altı ısıtma, çini vitray, nakkaş mihrap kürsü gibi camiye dair ne istenirse acente olarak hizmet veriyoruz” dedi.
Daha önce İran, Almanya ve Gürcistan'a minare ihraç eden firmanın Bulgaristan’a gönderdiği minare, Abdiapaşa’dan tıra yüklenerek yola çıkarıldı.
MURAT ÇELİK MİNARE

http://muratcamiyapielemanlari.com
Adres: Abdipaşa sanayi sitesi barış sk. B217 / Bartın
0544 286 7665 - 0.530 460 5474
[email protected]

 

Bakmadan Geçme