Milletvekili aday adayları

Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan isimler

Milletvekili aday adaylarıMilliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Bartın 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Türk Eğitim Sen Bartın Şubesi Başkanı Sezai Hangişi, kamudaki görevinden ayrılmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne istifasını verdi. İstifayla öğretmenlikten ayrılan Hangişi Müdürlük önünde yaptığı açıklamada 'Yeni bir sürece başladık. Kamu çalışanlarının sözü olacağız. Önümüzdeki 2 aylık süreçte elimizden geleni yaparak Bartın'da vekillerimizi Allah'ın izniyle çıkaracağız' dedi.Milletvekili aday adayları-Yasin Kalem, Yeniden Refah Partisinden aday adayı oldu.  
Refah Partisi'nden Bartın’da ilk aday adaylığını açıklayan isim Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem oldu. Yeniden Refah Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve parti içi birçok kademede görev alan Makine teknikeri İş insanı Yasin Kalem, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığını açıklayarak dosyasını resmen teslim etti. Kalem şu açıklamayı yaptı: "Yıllardır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün İl Başkanımız  Ziver Gebiç’e başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum. Ülkemiz için son derece önemli bir seçim yaşayacağız.  Bizim derdimiz bu milletin derdine derman olunsun. Aziz milletimiz feraseti, dirayeti ile Milli Görüş’ü, Yeniden Refah’ı seçecek ve 2023’te iktidara taşıyacak Allah’ın izniyle. 50 senelik Milli Görüş tecrübemiz ve kapı gibi iş bitirme belgelerimiz ile geleceğiz, bu aziz milletin yüzünü yeniden Milli Görüş ve Yeniden Refah ile güldüreceğiz inşallah” dedi.Milletvekili aday adayları
-En genç milletvekili adayı
Kozcağızlı Genç Samet Çömlek, Chp'den Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Çömlek yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yeni bir tarih yazılacak. Tarihin akışını değiştireceğimiz 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Bartın'ımızı temsil etmek üzere, Milletvekili Aday Adaylık başvuru dosyamı bugün Genel Merkezimize teslim ettim." dedi. 

Bakmadan Geçme