Makro Sistem'e fuarda yoğun ilgi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Batı Karadeniz Yapı ve Mobilya Fuarına katılan Makro Sistem, yoğun ilgi görüyor.

Bartın’da 2005 yılında kurulan, firmalara market yazarkasa, pos yazar kasa, terazi, el terminali gibi konularda hizmetler sunan Makro Sistem 2006 yılında Logo bayiliğini de alarak firmalara muhasebe alanında yazılımsal çözümler de sunmaya başladı.
Çaycuma’da açılan Batı Karadeniz yapı ve mobilya fuarında stant açan Makro Sitem, firmaların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Firma sahibi Engin Ertürk, Bartın Olay Medya’ya yaptığı açıklamada, Batı Karadeniz bölgesinde firmalara yazılım konusunda her türlü hizmeti sunduklarını belirtti.
Ertürk,  verdikleri hizmetlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu;
“Bartın’da 13 yıldır güçlü partnerimiz Logo yazılım ile hizmet veriyoruz. Yazılım yanında güvenlik ve siber güvenlik hizmetlerimiz var. Logo’da ağırlıklı olarak muhasebe, iş süreçleri, e-devlet uygulamaları, e-fatura, e-irsaliye, Kurumsal hafıza gibi birçok dalda faaliyetlerimiz var. İnternet ortamında siber saldırılara karşı eğitimlerimiz var. Birden fazla lokasyonu olan firmaları tek merkezde topluyoruz. Muhasebe yazılımı, barkod siStemi ve raporlama konularında çözümler sunuyoruz. Firmalarda sürecin içerisinde kontrolün olduğu her noktada hizmet verebiliyoruz. Pazar günü akşama kadar tüm Batı Karadeniz halkını fuara ve standımıza davet ediyoruz.”
MAKRO SİSTEM’İN SAĞLADIĞI HİZMETLER
Logo Yazılımı, Market Yazarkasa, Pos Yazarkasa, Terazi,  El Terminali Entegrasyonu, Barkod Sistemleri, Alarm Sistemleri, Güvenlik Kamera Sistemleri ve Sunucu Sistemleri ile hizmetinizde.
MAKRO SİSTEM
http://makrosistem.net/
BARTIN
Telefon : (0378) 227 51 61


 

Bakmadan Geçme