Kumluca'da Mehmetçik İçin Mevlid Okutuldu

Kumluca Beldesi'nde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler ve tüm şehitler için mevlid okutuldu.

Kumluca Beldesi’nde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler ve tüm şehitler için mevlid okutuldu. Kumluca Merkez Camiinde düzenlenen mevlide Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da katılırken mevlitte askerler ve şehitler için dualar edildi.

Kumluca Beldesi’nde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler ve tüm şehitler için mevlid okutuldu. Kumluca Merkez Camiinde düzenlenen mevlide Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da katıldı. Askerler ve şehitler için duaların edildiği mevlitle ilgili Başkan Can, “Tüm dualarımız Zeytin Dalı harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimiz için. Devletimizin ve milletimizin bekasına, vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerine yönelik Afrin de başlatılan Zeytin Dalı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimiz ve aziz şehitlerimiz için Kumluca Merkez Camiinde düzenlenen programa teşrif eden tüm hemşerilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah şanlı ordumuzu korusun, güç kuvvet versin, muzaffer kılsın” dedi.


Bakmadan Geçme