Kozcağız'ın İlçe olması için önemli adım

İki Başkan Ankara'da Milletvekili Yılmaz Tunç ile birlikte temaslarda bulundu.

Bartın'ın ilçelerinden daha fazla nüfusa sahip beldesi Kozcağız'ın Belediye başkanı Mustafa Karaman, çıkacak olan Bütünşehir yasası ile kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olan Beldenin İlçe olması için girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Karaman, beraberinde Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve Ak Parti belde başkanı Murşit Açıkgöz ile birlikte Milletvekili Yılmaz Tunç eşliğinde hazırladıkları dosyayı Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol KAYA'ya sundu.
Başkan Karaman yaptığı açıklamada; “Sevgili hemşerilerim; bugün yine Ankara'dayız. Geçtiğimiz hafta yine Ankara'ya gelerek sayın vekilimizle bir yol haritası belirlemiştik. Bugün ise sayın vekilimiz Yılmaz Tunç 'un öncülüğünde; Hasankadı Belediye Başkanı Zeki ERDOĞAN ve Belde Başkanımız Mürşit AÇIKGÖZ ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Erol KAYA'yı  ziyaret ederek meclis kararımız ile  birlikte  ayrıntılı ilçe talep dosyamızı kendisine teslim ettik. Biz vekilimizle birlikte ilçe mücadelesini adım adım takip ediyoruz. Sizlerin güveniyle çıktığımız bu yolda rabbim bizleri mahcup etmesin diyor, Hepinizi Allah' a emanet ediyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme