Kozcağız'ı İlçe yaparsa yine AK Parti yapar

Kozcağız Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuşan Yılmaz Tunç, Kozcağız'ı ilçe yapacak varsa yine AK Parti yapar dedi.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ KOZCAĞIZ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU’NUN AÇILIŞINDA KONUŞTU

“ GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ HÜKÜMET İÇİN AK PARTİ DİYECEĞİZ”

Bartın Kozcağız Beldesinde, AK Parti Kozcağız Belde teşkilatınca  24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çalışmalarını yürütmek için Kozcağız Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı  AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan  Kozcağız Belde Başkanı Mürşit Açıkgöz, AK Parti İl teşkilat üyeleri, Kozcağızlıların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Hep birlikte başaracağız

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan konuşma yaptı.24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çalışmalarını yürütmek için belde teşkilatınca açılan  seçim irtibat bürosunun hayırlı olasını dileyen Milletvekili Tunç, Bugün Kozcağız seçim irtibat bürosunu açıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ramazan Bayramından sonra ikinci bir bayramımız var. 24 Haziran’da Türkiye Bayramına hepimiz hazırız. Oy pusulasında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a evet vererek, hep birlikte başaracağız. Meclisin ve Hükümetin güçlü olması için oy pusulasında AK Parti’ye oyumuzu kullanmalıyız.” Dedi.

Yeni bir sisteme adım atacağız

Tunç, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi artık Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı demek. Tam demokrasiye geçiş demek. Bugüne kadar ki eksik demokrasiydi. Parlamenter sistem demek yarım yamalak demokrasi demekti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde halkın yarıdan fazlasının desteğini almadan yetkiyi alamıyorsunuz.”dedi.

Terörle birlikte olanlara dersini vermeliyiz

Tunç konuşmasında “Bu seçimlerde adaylar her şeyi vaad ediyorlar. Bu seferki adaylar AK Partinin yaptıklarını yıkacaz diyorlar. Yatırımları durduracağız diyorlar. Bunlar nasıl seçimi kazanacaklar. Bunlar yıkım ittifakı, Cumhur ittifakı inşa ekibidir. Şimdi bunlar terör işbirlikçileri ile hareket ediyorlar. Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ettiler. O yüzden bunlara sandıkta dersini en iyi şekilde vermemiz gerekir.” Dedi.

Her şeyi Kozcağız için yaptık

Kozcağız’da bir çivisi olmayanların eleştirme hakkı olmadığını söyleyen Milletvekili Tunç, Kozcağıza da en büyük yatırımlara AK Parti sayesinde kavuştu. İki baraj,  İmam Hatip Ortaokulu, stadyum, Aile sağlığı merkezi olmak üzere önemli yatırımlar yapıldı. Bartın’a doğalgazı getirdik. Kozcağız’a da getireceğiz. Kozcağız yolunu şimdi duble yol yapıyoruz. Artık Kozcağız’ımızı kavşak noktası yapacağız. Duble yapılması için büyük emek sarfettik. Sonunda yatırım programına alındı ve yapımına başlandı. Yakın zamanda tamamlayacağız. Kozcağız-Kumluca yolu yıllardır yapılmadı. Büyük kısmı AK Parti sayesinde tamamlandı. Şimdi baraj geçişini yapıyoruz. Kozcağız-Hasankadı-Yenice-Karabük yolunu yine biz yapacağız. Şimdi diğer partilerin adayları Kozcağız’a bizi ne yaptı diyorlar. Şimdi bunlar görmüyor. Bunlar biz bunları yıkarız dediler. Bu millet sizi affetmez. Şimdi Kozcağız’a Yılmaz Tunç ne yaptı diyenler var ya, onların gözleri görmüyor. Dedi.

Kozcağız’ı İlçe yaparsa yine AK Parti yapar

Bunlar Amasra tünelinin fanları yok dediler ama oradan geçtiler. Yine bunlar Kozcağız-Bartın Duble yolunu da kullanacaklar. Şimdi geçmişte bütün partiler Kozcağız’ı ilçe yapacağız dediler, yapamadılar. Kozcağız ilçeliği hak ediyor. Şimdi bize kimse hiçbirşey yapmadı diyemez. Biz Kozcağız’ı ilçe yapmak için Belediye Başkanımızla birlikte girişimlerde bulunduk. İlgili yerlerle görüştürdük. Biz her zaman Kozcağız’ın ilçe olmasını istedik. Şimdi biz yine Kozcağız’ı ilçe yapmak için çalışacağız. Kozcağız’ı ilçe yapacak varsa yine AK Parti yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 24 Haziran’da Türkiye’nin de Bartın’ın da dönüm noktası olacaktır. Hepinizden tam destek bekliyorum.”dedi.

Hapishanedeki FETÖ teröristleri 24 Haziran’ı iple çekiyor

Hesap verirken OHAL süreci var. Cumhurbaşkanı adaylarının hepsi “OHAL’i kaldıracağız” diyor. OHAL vatandaşın özgürlüğünü kısıtlayan bir durum değil. Şimdi o hapishanedeki FETÖ teröristleri 24 Haziran’ı iple çekiyor.  “Acaba Recep Tayyip Erdoğan’ın dışında başka birisi kazanır mı? Kazanırsa bize buradan bir ışık görünür mü?” 24 Haziran’ı da ülkemizin milletimizin desteği ve Cenab-ı Allah’ın takdiriyle aşacaktır.

Bakmadan Geçme