Kozcağız'da kongre heyecanı yaşandı

Herkesin merak ettiği Kozcağız terminal arasındaki duble yol çalışmalarında son durum...

AK Parti Kozcağız 5. Olağan Belde Kongresi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Kongrede açıklamalarda bulunan Milletvekili Yılmaz Tunç, duble yol çalışmalarının başladığını belirterek "Kongrelerimizle Gücümüze güç katarak, yenilenip tazelenerek, millete hizmet yolundaki heyecanımızı daha da artırıyor, inandığımız yolda taviz vermeden yürüyoruz. Kozcağız belde başkanlığına yeniden seçilen Orhan Acıbal ve yönetimini tebrik ediyor, bugüne kadar görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Ak Parti Kozcağız 5.Olağan Kongremizi terminal toplantı salonumuzda gerçekleştirdik. Yoğun katılımlarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kongremizde seçilen belde başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Belediyemiz ve teşkilâtımız elele vererek hemşehrilerimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz." dedi.
Kozcağız Belde yönetimi şu isimlerden oluştu
Orhan Acıbal'ın belde başkanlığında belde yönetimi Dursun İşkesen, Elif Tasmacı, Galip Özsoy, İhsan Maden, Kadir Değirmenci, Orhan Üstünbaş, Rafet Yalçın, Recep Karakuş, Sefayi Kırmızı ve Turgut Tekin'den oluştu.
Kongrede Yılmaz Tunç yatırımlar ve devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakmadan Geçme