Kozcağız'da binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

Kozcağız'da binlerce kişi Belediyenin düzenlediği geleneksel halk iftarında buluştu.

Kozcağız’da Mustafa Karaman parkı yanında düzenlenen iftar programı Kozcağız halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, iftar sofrasında yaptığı konuşmada yeni yapılacak yatırımları ve doğalgaz için bu yıl ana hattın çekileceği müjdesini verdi.

2 OKUL YAPILACAK VE DOĞALGAZ GELECEK

Karaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Rahmet, Mağfiret ve bereket ayının hayırlı olmasını, hep birlikte çoluk çocuk bayrama ulaşmayı bize nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Kozağız için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Kozcağız Bartın arası duble yol çalışmalarımız devam ediyor. Endüstri Meslek lisesinin 12 trilyon bir yatırım ihale aşamasında. Bunun yanında karşı mahallemize anaokulu yapılması için her şey tamamlandı ve en kısa sürede ihalesi yapılacak. 

Bizim derdimiz hizmet yapmak. 20 yıldır izin kullanmayan bir belediye başkanı olarak bu sevda ile halkımıza ne kadar hizmet edersek bunun mükâfatını ahirette alacağımıza inandığımız için çalışmaya devam ediyoruz. Kozcağız için yapamayacağımız bir şey olmaz. En büyük beklentimiz olan doğal gaz için girişimlerimiz sona yaklaştı. Bu yıl ana hattın çekilmesi konusunda söz aldık. Bu konuda milletvekilimize teşekkür ediyorum.

İftar soframıza katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyor,  bin aydan hayırlı Kadir gecemizin hayırlara vesilesi olmasını temenni ediyorum. Halk İftarı Programına Katılan Tüm Kozcağızlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin.”

 

Bakmadan Geçme