Kozcağız'a 15 Temmuz Anıtı

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların ve verilen mücadele anısına bir anıt yaptırdı.

Kozcağızın girişinde, Yeni terminal karşısına yaklaşık 8 metre yüksekliğinde montajı yapılan anıtta, Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” vurgusu ön plana çıkıyor.
Hafta sonu montajı yapılan şehitler anıtı, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışı kısa süre içinde yapılacak.
ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yaklaşık bir ay önce başlayan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına yapılan anıtımız hafta sonu itibari ile montajı yapıldı. Beldemizde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına bazı sokak ve mahallelerin ismini değiştirdik. Amacımız Hain fetö terör örgütü ve dış güçlerin katkılarıyla Türk Milletinin Vatanına, Bayrağına, Milletine, Devletine, göz dikenlere Büyük Türk Milleti’nin Canıyla, kanıyla çoluğu çocuğuyla verdiği destansı mücadelenin zaferidir 15 Temmuz. Fetö ve dış güçlerin karşısında almış olduğumuz büyük bir zaferin simgesi olan 15 Temmuz ruhunu her an her daim hissetmemiz ve o gece şehit olan kardeşlerimizi her daim hatırlamak için böyle bir çalışmayı Kozcağız’da gerçekleştirdik. Allah bu vatan için, bu millet için, demokrasimiz, devletimiz, cumhuriyetimiz için, en ufak katkı sağlayan kim varsa hepsinden razı olsun" dedi.

Bakmadan Geçme