Koruma altındaki kuşları vurdular

Bartın'da kaçak avlanan 3 kişi daha yakalandı

Altın Yağmurcun Kuşlarını avladılar. Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve Küre Dağları Milli Park Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen Kontrol faaliyetlerinde koruma altında olan 2 adet Altın Yağmurcun Kuşu vurduğu tespit edilen avcılar suçüstü yakalandı.

Ekiplerin kırsal arazilerde yaptığı Kontrol faaliyetlerinde 3 kaçak avcı yakalandı. Merkeze bağlı Okçular köyünde avcılık belgesi olmayan 2 kaçak avcının koruma altında olan 2 adet Altın Yağmurcun Kuşu vurdukları tespit edildi. Merkeze bağlı Okçular köyünde ise avcılık belgesi olmayan 1 avcı yakalandı.

Koruma altında olan altın yağmurcun kuşlarını vurdukları tespit edilen şahıslar hakkında; koruma altında olan hayvanları avlamak, avcılık belgesi olmadan avlanmak, av yasağına kapalı günde avlanmaktan idari para cezası uygulanacağı ve şahısların avda kullandıkları ruhsatsız tüfeklere el konulduğu öğrenildi. Mekeçler köyünde yakalanan şahıs hakkında ise; avcılık belgesi olmadan avlanmak, ava kapalı günde avlanmak ve takozsuz silah kullanmaktan idari para cezası uygulanacağı ayrıca avda kullanılan yarı otomatik av tüfeğine el konulduğu öğrenildi.

Koruma altındaki kuşları vurdular
Koruma altındaki kuşları vurdular
Koruma altındaki kuşları vurdular
Koruma altındaki kuşları vurdular

Bakmadan Geçme