Konya Mutfağı dualarla açıldı

Bartın'a farklı bir lezzet kazandıracak olan Konya Mutfağı-Muhsin Usta Valilik ve Belediye karşısında hizmete girdi.

Vali Nusret DİRİM, KOSGEB Genç Girişimci Desteği'nden faydalanarak Konya lezzetlerini Bartınlıların hizmetine sunan genç girişimci Muhammet Raşit TEKE'ye ait “Konya Mutfağı”nın açılışına katıldı.
Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak'ta hizmete açılan Konya Mutfağı’nın açılışına Belediye Başkanı Cemal AKIN, AK Parti İl Başkanı Turhan KALAYCI, İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman USTA, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulsetter BAYRAM, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat DURSUN, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR ve davetliler katıldı.
İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ tarafından yapılan duanın ardından Vali DİRİM ve protokol üyelerince işletmenin açılış kurdelesi kesildi.
İşletme Sahibinden Konya Lezzetleri ile ilgili bilgi alan Vali DİRİM, genç girişimciyi tebrik ederek işyerinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
Yapılan ikram ile açılış sona erdi.
EŞSİZ LEZZETLERİ DENEYİN
Bıçak arası, mevlana, sadem, börek gibi etli etmeğin çeşitlerini de müşterilerine sunuyor. Konya Fırınından çıkan Etli Ekmek 1.20 cm boyunda. Müşterilerin önüne de bu boyda, özel servis yapılıyor
Etli ekmek, Mevlana, Bıçak arası ürünleri ile Konya mutfağını, Adana , Urfa ve diğer kebap çeşitleri ile Güney Anadolu demek tadını misafirleri ile buluşturuyor.
Konya Mutfağı, menü zenginliğinin yanı sıra lezzetli ve tüm hijyen kurallarına bağlı kalarak misafirlerini güler yüzlü ve maksimum hizmet politikası ile ağırlıyor.

KONYA MUTFAĞI-MUHSİN USTA
Adres: Bartın Velilik ve Belediye karşısı
Tel: 0378 227 77 42

Bakmadan Geçme