Kırşanlı ve Buyurman'dan önemli açıklamalar

Facebook sayfamızda canlı yayın konuğumuz olan Mhp Bartın milletvekili adayları neden aday olduklarını açıkladılar.

Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman Bartın Olay Fwacebook sayfamızda canlı yayında Mhp Bartın Milletvekili Op.Dr. Orhan Kırşanlı, Savaş Buyurman ile il Başkanı Ercüment Özçelik’i konuk etti.
 
NEDEN ADAY OLDULAR
 
MHP Bartın Milletvekili adayları, Karaman’ın sorduğu sorulara içtenlikte cevap verdi.
Op. Dr. Orhan Kırşanlı, “Siyaset için yeni bir isim, yeni bir yüzsünüz. Neden MHP’den aday oldunuz?” sorusuna “Milliyetçi Hareket Partisi gerçekten ilkeli, bir çizgisi olan ve bu çizgisinden asla ödün vermeyen partidir. En önemli özelliği de önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen bir partidir. Son zamanlarda da yaşanan gelişmelere bakıldığında MHP eleştirileri de göğüsleyerek seçilmiş hükümetin yanında oldu. Ülkemiz çıkmaz durumdayken yanında oldu. Ben de bu ilkeli duruşun, bu vatanperverliğin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün her şeyin üstünde olduğunu gösteren yapısı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu dönemde yanında olmak istedim” dedi.

“SEÇİMDEN SONRA TEK BİR HEDEF VARDIR, O DA HİZMETTİR”

Siyasette partizanlıktan değil, barış ve huzurdan yana olduğuna değinen Kırşanlı “Son zamanlarda izliyoruz siyasi konuşmalar ahlak dışına çıktı. Meydanlarda ağıza alınmayacak laflar, hakaretler, küfre varan söylemler oldu. Ben buna karşıyım ve karşı olacağım. Benim için siyaset hizmete giden yoldur. Partiler de araçtır. Seçimden sonra artık particilik, partizanlık yoktur. Tek bir hedef vardır, o da hizmettir. Siyasete soyunan insanların hedefi gerçekten hizmetse, seçimden sonra da o anlayışlarını göstermeleri lazım. Ben milletvekili adayı olarak seçilmesem bile kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun, seçilen arkadaşların yanında olacağım. Seçildiğimde ise geçmişte siyaset yapan birçok siyasetçinin, diğer siyasi parti il ve ilçe yöneticilerinin kapılarını çalacağım. Hedefim Bartın için en doğrusunu bulabilmek, milletvekilliğinde geçecek zamanı en iyi şekilde değerlendirmek. Bunun için de değişik fikirlere, değişik gözlere ihtiyacımız var. Seçimden sonraki beş yılı barış, kardeşlik ve huzur içerisinde en iyi şekilde değerlendirme hesabındayım. Milletvekilliğini kazandığımda parti ayırmadan herkesin yanında olacağım, herkesin kapısını çalacağım” dedi.
Halktan çok büyük ilgi gördüğünü ve destek mesajları aldığını da vurgulayan Op. Dr. Orhan Kırşanlı “Vatandaşlarımız beni hekim olarak tanıdı. Siyasetçi olarak karşılarına çıktığımda önce şaşırdılar, sonra çok büyük destek verdiler. ‘Hekimlikteki başarınızı biz siyasette de görmek istiyoruz, hekimlikteki başarınızı milletvekilliğinde de göstereceğinize, hizmet edeceğinize eminiz’ dediler. Çok büyük ilgi var. İlgi sadece partililerde değil, her kesimde. Bu da beni daha çok mutlu ediyor. Ben hiçbir ayırım yapmadan hekimlikte hizmet ettim. İnsanlar siyasette de hizmet bekliyor. Bu çok güzel ve önemli bir sorumluluk. Herkesle kolkola girerek bu sorumluluklarımızı yerine getireceğiz” dedi.

Buyurman: Kozcağız’ı İlçe Yapacağız

Canlı yayında Kozcağız’ın ilçe olması konusundaki düşüncelerini açıklayan Savaş Buyurman, Milletvekili Yılmaz Tunç’un açıklamalarına cevap verdi.
Hepsi ve daha fazlası için canlı yayınımızı mutlaka izleyin

 
 

Bakmadan Geçme