Kentpark hayata geçiyor, doğalgaz sıkı takipte

Başkan Karaman Kozcağız'a doğalgazın bir an evvel gelmesi için girişimlerini sürdürürken kent park projesi hayata geçiyor.

KOZCAĞIZ DOĞALGAZ İÇİN GÜN SAYIYOR

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN Kozcağıza yapılacak olan doğalgaz projesinin takibi için, Akmercan Enerji Grubu Genel Müdürü Yunus KESGİN beyi İstanbul’da makamında ziyaret etti.

Doğalgazın Kozcağıza bir an önce gelmesi için girişimlerine devam eden Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN yaptığı açıklamada, Kozcağızın dağıtım lisansı içerisine en yakın zamanda alınması ve halkımızı bir an önce doğalgazla buluşturma isteğimizi paylaştık. Çalışmaları gözden geçirerek durum değerlendirmesinde bulunduk. Yaklaşık 20 milyon TL' ye mal olacak doğalgaz projesi için gereken her türlü çabayı gösteriyoruz. Misafirperverliği için tüm hemşerilerim adına Yunus KESGİN beye teşekkür ediyorum.
BELEDİYE ÇALIŞIYOR, KOZCAĞIZ GÜZELLEŞİYOR
 BAŞKAN KARAMAN’DAN BİR PROJE DAHA
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN bir örnek projeye daha imza atarak, Belediye Terminali ve Sosyal Tesislerinin karşısındaki yeşil alanda, içerisinde çok amaçlı salon ile cam teraslı kafeterya, oyun sokağı, spor ve dinlenme alanlarını barındıran Kent park projesini hayata geçiriyor.
25 Eylül tarihinde ihalesi yapılacak olan projenin, 180 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN projenin Kozcağıza ayrı bir güzellik katacağını sosyal yaşam anlamında önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, şimdiden tüm Kozcağızlı kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.


 

 

Bakmadan Geçme