Kazada Hayatını Kaybeden Madenci Defnedildi

Trafik kazasında hayatnı kaybeden maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’nde 2000 yılından beri çalışan maden işçisi Avni Çetin, 9 Ocak 2018 tarihinde Zonguldak’ta Üzülmez mevkiinde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Avni Çetin’in cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi’nden Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal ile yakınları tarafından alınarak dualarla memleketi Bartın’ın Hasankadı beldesine gönderildi.

Avni Çetin’in cenazesi 10 Ocak 2018 tarihinde Bartın’ın Hasankadı beldesinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Doğancılar Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avni Çetin için düzenlenen cenaze törenine Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ve şube yöneticileri, maden işçileri, yakınları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Avni Çetin, 1973 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıydı.


Bakmadan Geçme