Kaymakam Göktaş köyleri ziyaret ediyor

Göreve yeni başlayan Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, Şirinler, Gökpınar, Isırganlı ve Elmacık Köylerini ziyaret etti.

Bartın Ulus ilçesi kaymakamı Şükrü Alperen GÖKTAŞ, Şirinler, Gökpınar, Isırganlı ve Elmacık Köylerini ziyaret ederek köyde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi.
ELMACIK KÖYÜNDE SAHTE ADRES BEYANI
Ulus ilçesine bağlı Elmacık köyünde sahte adres beyanında bulunan yaklaşın 200 kişi olduğu ve bu konuda kaymakamlığın inceleme başlattığı öğrenildi. Köy halkı ile sohbet eden kaymakam Göktaş, sahte adres beyanında bulunmanın suç olduğunu belirterek vatandaşları uyardı. Köyde ikamet etmediği halde sahte adres beyanında bulunanlar hakkında cezai işlem yapılacağı öğrenildi.
SAHTE ADRESİN CEZASI AĞIR
Elmacık Köyü Muhtarı Sefer Aytar, jandarma ekiplerinin köye gelerek sahte adres  beyanında bulunan vatandaşları tespit ettiğini söyledi. Gerçeğe aykırı adres beyanında bulunmanın 1.188.00 TL cezası olduğu ve bu konuda denetimlerin devam ettiği öğrenildi.
Kaymakam Göktaş, Şehidimiz Er Musa AYTAR’ın Elmacık Köyü Samurlu Mahallesinde ikamet etmekte olan ailesini de ziyaret ederek sohbet etti.

Bakmadan Geçme