Kasklı soyguncu jandarmadan kaçamadı

Bursa'dan sıçraya sıçraya geldi, Amasra'da Jandarmaya yakalandı…

Bursa’dan yola çıkarak yapmadığı hırsızlık kalmayan firari kasklı hırsız takip soncunda yakalandı.
Bursa’dan yola çıkarak İznik’te motosiklet çalıp Amasra, Kurucaşile ve Cide’de hırsızlık yapan şüpheli H.A. Amasra İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma sonucunda sıkıştırılarak kıskıvrak yakalandı.
SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Bursa’dan yola çıkan, İznik’ten çaldığı motosiklet ile Amasra, Kurucaşile ve Cide ilçelerinde 6 işyerine giren kasklı hırsız çaldığı paralar, laptop, tablet ve çeşitli eşyalarla birlikte kıskıvrak yakalandı. Hırsızın işyerlerinden çaldığı bozuk paraları 5 litrelik su bidonlarına doldurduğu belirtildi.
Amasra ve Kurucaşile ilçe jandarma ekiplerinin hırsızlık olayları sonrasında başlattığı titiz çalışma ve takip sonucunda yakalanan şüphelinin sabıka dosyasının oldukça kabarık olduğu ve arandığı öğrenildi.
MUHTARIN MARKETİNE GİRDİ
Kurucaşile ilçesi Hisar Köyünde Ovatekkeönü Muhtarı Hüseyin ve Görkem Eldemir’e ait markete camı kırarak giren hırsızın yaklaşık 1.500 TL civarında para çaldığı öğrenildi.
TUTUKLANDI
Çok sayıda ilde hırısızlık pana soyguncu çıkarıldığı Amasra adliyesinde mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Bakmadan Geçme