Kalem Güven Tazeledi

Yeniden Refah Partisi Merkez 2. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi

Yeniden Refah'ta Kalem Güven Tazeledi
Yeniden Refah Partisi Merkez 2. Olağan İlçe Kongresi büyük bir katılım, çoşku ve heyacan içinde gerçekleşti.
Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı  2. Olağan Kongresinde tek liste ile giren Yasin Kalem delegelerin  oyları ile güven tazeleyerek başkanlığa devam etti.
Bartın Kültür merkezinde ‘Türkiye’yi Yönetmeye Dünyayı Değiştirmeye Hazırız’ sloganıyla gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Merkez  2. Olağan İlçe Kongresine Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Nezir Merttürk,Hüseyin Küçükkeskin,İl Sorumlusu Mustafa Sezgin,Kurucu İl Başkanı Ramazan Günaydın,Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç,Zonguldak İl Başkanı Nejdet Sarı,Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı,Bartın Kadın Kolları İl Sorumlusu Nilüfer Aşkın,Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Elif  Eken, Amasra İlçe Başkanı Muhammed Bayram,Ulus İlçe Başkanı Şenol Yılmaz,Kurucaşile İlçe Başkanı Sabri Ayaz,Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Uslu,Karabük Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin,Kilimli İlçe Başkanı Ersin Akgün,Zonguldak Erbakan Vakfı Temsilcisi Mesut Özdemir,Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı,Memleket Partisi Amasra İlçe Başkanı Adem Özçelik,Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Türkan Aydın,Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcıları Emine Metin,Remzi Eren,Bartın Erzurumlular Dernek Başkanı Cemil Gedik,Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz,Aladağ Muhtarı Ali Gökcan ve çok sayıda partililerin katıldığı çoşkulu bir şekilde gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem yaptı.
BAŞKAN KALEM MİLLETİMİZ AKIN AKIN YENİDEN REFAHA KOŞUYOR
Başkan Kalem kongreye katılım sağlayan partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek başladığı konuşmada Genel Başkanımız Muhterem Liderimiz Sayın Fatih Erbakan’ın Yeniden Büyük Türkiye hedefleri doğrultusunda,Yeniden Büyük Türkiyeyi kuracak olanlar işte bu gün bu salonda olan kadrolardır.Neden böyle söylüyorum çünkü metalleri yorulmuş boyaları dökülmüş iki de bir ah nerede o eski günlerimiz diye serzenişte bulunanlar yeniden büyük Türkiye yi kuramazda onun için,neden böyle söylüyorum çünkü Yeniden büyük Türkiye hesabilerle değil hasbilerle kurulurda onun için…
Değerli Bartınlı hemşehrilerimize buradan teşekkürlerimi arz ediyorum.Bartın halkından büyük bir teveccüh görüyoruz.Tüm Bartını karış karış dolaşıyoruz.Sadece seçim zamanı değil geçim zamanıda halkımızın yanındayız.Bu kadar kısa sürede bu kadar uzun mesafe kat etmemiz Bartında şu muazzam çoşkulu kalabalık ile kongremizi yapmamız davamızın bereketidir.Milletimiz bunu çok iyi biliyor ve Türkiye’de olduğu gibi Bartın’ın her köşesinden akın akın Yeniden Refaha koşuyor.
ARADIĞINIZ ÖMERLER YENİDEN REFAHTA
Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem aradıkları heyacanın Yeniden Refahta olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.Ve buradan yıllardır yana yakıla Ömerleri arayanlara sesleniyoruz,ve diyorizki  Ömerler de  Aliler de Osmanlar da Ebubekirler de aradığınız 94 ruhuda Yeniden Refah kadrolarında fazlasıyla mevcuttur. Ve biz ilk seçimde onları iktidara taşıyacağız inşallah…
Cenabı Allah hepinizden razı olsun.Bir kez daha kurucular kurulu üyelerimize, bütün delegelerimize,il ve ilçe başkanlarımıza bu organizasyonda emeği geçen 7’den 70’e bütün isimsiz kahramanlara siz sadık ve samimilere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Merkez İlçe yönetiminde yer alacak arkadaşlara başarılar diliyor,Yeniden Refah Partimizin en büyük zaferlerinde buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.dedi.
İlçe Başkanının konuşmasından sonra divan üyelerinin seçimine geçildi.Divan Başkanlığına Hüseyin Küçükkeskin, Divan Başkan Yardımcılığına Mustafa Sezgin,Divan Katip Üye olarakta Muhammed Bayram seçildi.İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte gündemin diğer bir maddesi olan siyasi konuşmalara geçildi.İlk olarak İl Başkanı Ziver Gebiç konuşmalarını tamamladı.
GEBİÇ ADETA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ KONGREMİZ
Bartın’da adeta iktidara yürüyüş kongremizi gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz hafta Amasra bugün ise Merkez İlçemizde yapmış olduğumuz kongrede salonlara sığmıyor iktidara yürüyoruz. Bu muazzam kongreyi bizlere nasip eden cenabı Allaha sonsuz şükürler ediyorum. Cenabı Allah bu kongremizi en büyük hayırlara vesile kılsın, milletimizin İslam aleminin ve 7 milyar insanın kurtuluşuna vesile olacak toplantılardan birisi olmasını nasip eylesin” dedi.
Zonguldak İl Başkanı Nejdet Sarı ve Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı’nın selamlama konuşmalarından sonra Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk partililere seslendi.
MERTTÜRK YANLIŞA YANLIŞ DOĞRUYA DOĞRU DİYORUZ
 Kurucular Kurulu Üyesi Nezir Merttürk “Bizim yapmış olduğumuz siyaset, sadece iktidarın yanlışlarını yanlış, doğrularına da doğru demekle kalmayıp muhalefetin de yanlışlarına yanlış diyen, bunları açıkça konuşan her zaman hakkı üstün tutan zihniyete sahiptir. Ülkemizde yaşanan bütün maddi ve manevi sorunların çözümlerinin anahtarı, şifresi bizdedir. Çözümü nasıl yapacağımızı, nasıl başaracağımızı en iyi bilen bizleriz. Bunun ispatı yayınladığımız kaynak kitaplarında hazırlamış olduğumuz yerli ve milli imkanlar ile yıllık 150 milyar dolar kaynak oluşturma ve 81 ilde 181 fabrika yatırımları projelerimizdir. Merhum Liderimiz Erbakan hocamızın açmış olduğu yoldan, bırakmış olduğu büyük emanetlere sahip çıkarak ilerliyoruz. Aziz ve şerefli milletimizi tarihte olduğu gibi köle değil yine dünyaya efendi yapacağız. Ülkemizi sanayide, kalkınmada zenginlikte, ahlak ve maneviyatta lider yapacağız. Yeniden refah Partisi olarak bu hedeflere ulaşmak için başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatlarımız gecesi gündüzü ile çalışarak iktidara gelip memleketin sorunlarını çözmek için var gücü ile çalışmaktadır.”dedi.
Konuşmaların ardından diğer siyasi partilerden katılım sağlayanlara rozetleri takıldı.Son olarak seçime geçildi. Delegelerin oyları ile Yasin Kalem Merkez İlçe Başkanı seçildi. Yönetim şu isimlerden oluştu:
Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Yönetimi; Yasin Kalem, Ramazan Yılmaz, Adem Erdal, Nezih Metin, Ayhan Akgül,Selami Tepebaşı,Selver Artar,M.Ensar Mekeç,Yakup Yılmaz, Kenan Çakır,Faruk Tutkun,Recep Çomak,Beytullah Güneş,Hasan Aydın,Yılmaz Öz, Bayram Karakabak, Haydar Kayacı,Halit Sarıman,Y.Serkan Alçılar,Ramazan Cesur,Erol Can, Dursun Arslan,Turan Yıldız,Gökmen Acar,Kamil Çelikok,Berat Özyer, Çağdaş Soydan,Levent Kökcü, Ş.Mücahid Soy,Sefa Karagöz

Kalem Güven Tazeledi
Kalem Güven Tazeledi
Kalem Güven Tazeledi
Kalem Güven Tazeledi
Kalem Güven Tazeledi
Kalem Güven Tazeledi

Bakmadan Geçme