Kalaycı'dan teşekkür ve destek ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı Koronavirüs salgınına karşı ilimizde canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı Koronavirüs salgınına karşı ilimizde canla başla çalışan Sağlık Personeli, Emniyet ve Jandarma personelleri ile birlikte muhtarlara teşekkür amaçlı ziyaretlerde bulunurken esnafların da yanında yer aldı.

Dünyanın birçok ülkesinde etkili olan Koronavirüs salgınına karşı ülkemizde alınan tedbir ve önlemler birçok hayatı kurtarırken ülkemiz genelinde normalleşme sürecinin hızla başlamasına da yardımcı olduğunu belirten Kalaycı,  1 Haziran 2020 tarihinden itibaren maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyum sağlayarak normalleşme sürecine adım atıldığını söyledi.

İl Başkanı Turhan Kalaycı; Bartın İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Danışman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Şahin’in yanı sıra muhtarlara ve esnaflara ziyaretlerde bulundu.  

Tüm Dünyaya Ders Verdik 

Kalaycı, “Ülkemiz Koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler, önlemler ve çalışmalarla dünyanın en gelişmiş, en modern ülkelerine adeta ders verdi. Elbette bu salgın nedeniyle yitirdiğimiz canlar oldu. Salgın nedeniyle hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.  Ülkemiz bu süreçte ne kadar güçlü bir devlete sahip olduğunu da gözler önüne serdi. İtalya, İspanya, Fransa gibi modern Avrupa ülkelerinde kaosa dönüşen salgında birçok Avrupalı sağlık hizmeti dahi alamazken güçlü Türkiye her bir vatandaşının yanında oldu. Sağlık alanında hiçbir sıkıntıya mahal vermeden yürütülen çalışmaların dışında ülkemiz salgından etkilenen esnafının ve vatandaşlarının da yanında yer alarak sosyal devlet anlayışını ortaya koydu. Salgın nedeniyle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçları tek tek karşılandı ve karşılanmaya da devam ediyor. Türkiye’de gerçekten dünya tarihine geçecek bir başarıya imza atıldı. Bu başarının mimarı kuşkusuz ülkemizi bu güçlü haline taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun memleket sevdalısı kadrolarıdır.” dedi. 

Tüm Kurumlarımıza Teşekkür Ediyoruz 

Salgın sürecinde başta sağlık çalışanları olmak üzere emniyet ve jandarma teşkilatının da 7/24 esasına dayalı olarak üstün gayretler göstererek çok başarılı çalışmalar ortaya koyduğuna da değinen Başkan Kalaycı, “Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emniyet ve jandarma teşkilatlarımız salgın sürecinin ilk gününden itibaren üstün gayretlerle çalıştılar. Günlerce evine gidemeyen ve görevinin başında kalan sağlık çalışanlarımız oldu. Salgının yayılmaması noktasında alınan tedbirlerin kontrolü noktasında ise emniyet ve jandarma personelimiz gecesini gündüzüne kattı. Bu salgın sürecinin en iyi şekilde yönetilmesi ve kontrol altına alınarak en az zararla atlatılması için tüm bu çalışmalar çok büyük önem taşıyordu. Sağlıkçılarımız ve kolluk kuvvetlerimiz üzerlerinde düşen vazifeyi başarıyla sürdürdüler ve sürdürmeye de devam ediyorlar. Milletimiz adına her birine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu. 

Desteklerimiz devam edecek 

Salgın sürecinde işyerleri tedbir amaçlı kapanan ve normalleşme süreciyle beraber yeniden kepenk açan esnafları ziyaret ederek taleplerini dinleyen, ayrıca muhtarlara da ziyaretlerde bulunan Kalaycı, “Salgın süreci sadece ülkemizi değil dünyayı etkisi altına alan bir süreç oldu. Türkiye çok şükür erken alınan önlemler ve tedbirler sayesinde bu süreci en az zararla atlattı. Bu süreçte birçok esnafımızın işyerleri tedbir amaçlı kapatıldı. Çalışamayan esnaflarımıza ve onların çalışanlarına da sosyal devlet anlayışı çerçevesinde gerekli destekler sağlandı ve bu destekler sağlanmaya devam edecek. Bizler sağlık çalışanlarıyla, emniyet ve jandarma çalışanlarıyla, esnaflarımızla, muhtalarımızla ve tüm vatandaşlarımızla büyük bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi yine gönül gönüleyiz. Salgın sürecinin yarattığı zararları kapatma noktasında devletimizin çalışmaları sürerken bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. Ziyaretlerde bulunduğumuz tüm esnaf kardeşlerimizle ve onların çalışanlarıyla istişarelerde bulunuyoruz. Sorunları yerinde dinliyor ve çözümü noktasında notlarımızı alıp çalışmalarımızı yapıyoruz. Gerek esnaflarımızla gerekse vatandaşlarımızla çok güzel diyaloglarımız var. Muhtarlarımız da başarılı mücadelenin mihenk taşları arasında yer aldılar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Normalleşme sürecinde gönül gönüle atacağımız tüm adımlarla ülkemiz çok daha güzel günlere ulaşacak. Buna canı gönülden inanıyoruz.” dedi.

Kalaycı'dan teşekkür ve destek ziyaretleri
Kalaycı'dan teşekkür ve destek ziyaretleri
Kalaycı'dan teşekkür ve destek ziyaretleri
Kalaycı'dan teşekkür ve destek ziyaretleri

Bakmadan Geçme