Kaçak girmeye çalışırken yakalandı

Bakın nerede yakalandı…

Korona tedbirleri kapsamında il dışından gelenlerin karantina altına alınacağının duyurulmasının ardından Bartın’a kaçak yollardan girmek isteyen bir kişi arazide yakalandı.
Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada, tüm illerden karayolu haricinde girişleri önlemeye yönelik olarak, sınır hattında karayolu dışında kalan tarla, ağaçlık ve tepelik alanlarda 24 saat esasına göre gizli noktalarda gözetleme ve kontrol faaliyetleri başlatıldığı belirtildi.
ARAZİDE YAKALANDI
Bu kapsamda, İstanbul’dan seyahat izin belgesiz olarak gelen bir kişi arazi kesiminde 5 Mayıs 2020 günü saat 16.30 sıralarında yakalanana şahıs, kakkındaki adli ve idari işlemlerin yapılmasını müteakip 14 günlük karantina süresini tamamlamak üzere öğrenci yurduna sevk edildi.
KARANTİNAYA GÖRE PLAN YAPIN
Diğer İllerden ve yurt dışından Bartın’a gelmek isteyen vatandaşlarımızın karantina süresini tamamladıktan sonra ikametgâhlarına gitmelerine izin verileceğinin altını çizen Bartın Valiliği, vatandaşlarımızın bu durumu dikkate alarak hareket etmelerini istedi.
SAĞLIĞINIZ İÇİN İHBAR EDİN
Koronavirüs ile mücadelemiz devam ettiğini belirten Valilik açıklamasında, “Vatandaşlarımızı alınan tedbirlere uymaya, uymayanları ücretsiz 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak haber vermeye davet ediyoruz” denildi.

Bakmadan Geçme