İtfaiye çalışanımızın oğlunu kaybettik

Başkan Akın'dan önemli uyarı, Kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünün

Bartın’da vakaların yükselmeye başladığını söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın maske ve sosyal mesafe kuralına uyanların çok az olduğunu belirterek şunları söyledi;
“Eğer kendimize acımıyorsak, evlatlarımıza, kardeşlerimize ve ana babalarımıza acımamız lazım. Bizde yoksa onlarda olabilir, onlarda yoksa bizde olabilir. Böyle bir ihtimal var. Ama maalesef görüyoruz ki bunlar asgari düzeyde yapılıyor. O zaman ne oluyor covid yükseliyor. Görüyoruz maskeler yere atılmış. Ekiplerimiz temizlik ve dezenfekte çalışması yapıyor.” diye konuştu.

PERSONELİMİZ OĞLUNU KAYBETTİ

Eğer bu virüsü atlatamazsak yine bazı yerlerin kapanacağını ve işsizlik başlayacağı uyarısını yapan Cemal Akın şunları söyledi; "Şimdi gördük ki bu virüs sadece 65 yaş üstüne falan bulaşmıyor, 65 yaş altına da bulaşabiliyor ve maalesef ölümler oluyor. Bugün itfaiyede çalışan bir arkadaşımızın 25 yaşındaki oğlunu kaybettik. Allah rahmet eylesin. Dikkat etmemiz gerekir, itfaiyeci arkadaşımızda negatif çıkıyor, ama oğlunda pozitif çıkıp onu kaybedebiliyoruz. Bizim dikkat etmemiz lazım. Eğer kendimize acımıyorsak, evlatlarımıza, ana-babamıza acımamız lazım. Bizde yoksa onlarda olabilir, onlarda yoksa bizde olabilir. Böyle bir ihtimal var. Onun için de azami dikkat göstermemiz lazım.”

Bartın Devlet Hastanesinde test sonuçları pozitif olan ve yoğun bakımda tedavi gödükten sonra dün sabah durumu iyi olduğu gerekçesi ile taburcu edilen 25 yaşındaki engelli genç hayatını kaybetmişti.

Bakmadan Geçme