İşte Bartınspor'un yeni hocası

Yönetim Kurulu toplantısından sonra Bartınspor'un yeni hocası belli oldu.

Bartınspor’un yeni hocası Dobi Hasan lakaplı, Hasan Şengün oldu. Hoca yarın Bartın’da olacak.
Bartınspor'da Ereğli maçında 2-0 önde iken son dakikada beraberliği zor kurtarmanın faturası olarak teknik heyetin görevine son verilmişti. Bu akşam yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Mehmet Bulut dobi hasan Lakaplı Hasan Şengün ile anlaştıklarını açıkladı.
DOBİ HASAN KİMDİR ? 
Hasan Şengün (d. 14 Temmuz 1961, Trabzon), Türk eski millî futbolcu, teknik direktör.
Samsunspor ve Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Hasan Şengün, birçok takım çalıştırdı.                                
Futbol Kulüp takımları kariyeri
''Dobi Hasan" lakaplı Türk futbolcu. Samsun doğumlu olan futbolcunun millî takıma yükselmesi ve adını Türk futboluna duyurması1979'da profesyonelliğe adım attığı Samsunspor'da oldu. 1983 yılında 12.5milyon TL gibi astronomik bir rakamla Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor'da uyum sorunu yaşamayan Hasan, 1983-1984 sezonunda 32 lig maçında forma giyip 14 gol kaydederek gol krallığında ikinci oldu. Aynı sezon kulübüyle ilk ve tek lig şampiyonluğunu kazandı. Trabzonspor'da 8 yıl forma giydikten sonra Malatyaspor'a transfer olan Hasan, sadece 1 kupa maçında forma şansı bulabildiği takımından devre arasında ayrılıp eski takımı Samsunspor'a gitti. Türkiye'de başka kulüplerde de futbol oynadı.
Millî takım kariyeri
22 kez millî takımlara çağrılan Hasan Şengün, 1 kez Türkiye U-21, 17 kez de Türkiye A Millî Takım forması olmak üzere toplam 18 kez millî formayı giymiştir. Türkiye A Millî Takım'ında 3 gol atmıştır.
Teknik direktörlük kariyeri
Futbola vedasından sonra Antrenörlük yapmaya başlayan dobi Hasan, ilk olarak 1994 senesinde üç aylığına Samsunspor'da altyapı antrenörlüğü yaptı. Ardından Erbaaspor, Tokat spor, Çarşambaspor, Termespor ve 2000 senesinde Samsunspor'un altyapısında görev aldı. 2007-2008 sezonunda İlkadım Belediyespor'u, 2008-2010 arasında da Adıyamanspor'u çalıştırdı. Ekim 2010'da Adıyamanspor'dan ayrıldıktan sonra beş haftalığına Akçaabat Sebatspor'u çalıştırdı. 2011 sezonunda itibaren amatör Dikbıyık Belediyespor'un teknik direktörlüğünü yapan Şengün, son olarak Isparta Davraz’da hocalık yaptı.


 

Bakmadan Geçme