İşçi alımı yapılacak

Bartın'a kaç kişi alınacak, işte detaylar

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 2.080 geçici, 3 daimi olmak üzere toplam 2.083 işçi alımı yapılacak.  Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre işçi alımında illere göre kontenjanlar belli oldu. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Bartın’da 23, Zonguldak’ta 42, Karabük’te ise 27 kişi geçici olarak istihdam edilecek.
OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN? 
OGM işçi alımı ilanları için başvurular 14-18 Haziran 2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.
Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler, İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecek.
Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday çağrılacak. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.
Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek, ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de duyurulacak. Adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacak. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi iki ay olacak.
İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklarla sözlü ve uygulamalı sınavın yeri ve tarihi bölge müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek.

İşçi alımı yapılacak

Bakmadan Geçme