Irmak Enerji Fuarın Kesintisiz Güç Kaynağı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Batı Karadeniz Yapı ve Mobilya Fuarına katılan Irmak Kesintisiz Enerji, yoğun ilgi görüyor.

Bartın’da 2009 yılında jeneratör alım satımı ve servis hizmeti vermek amacı ile kurulan Irmak Kesintisiz Enerji firması artık kendi jeneratörlerini üretiyor.
Çaycuma’da bu yıl 2.si düzenlenen Yapı ve mobilya fuarına katılan Irmak Kesintisiz Enerji firma yetkilisi Zeynep Sinaplı, yaptığı açıklamada enerjinin olmadığı her yerde hizmet verdiklerini belirtti.
ENERJİNİN OLMADIĞI YERDE IRMAK ENERJİ
Bartın Olay Medya’ya açıklamalarda bulunan Zeynep Sinaplı, şunları söyledi;
“ 2009 yılında jeneratör alım satımı ve servis olarak kurulduk. 2012 yılında şirketleşerek Irmak Kesintisizi Enerji Limitet şirketi olarak yolumuza devam ediyoruz. 2017 yılında da Bartın yeni sanayi sitesindeki bin metrekarelik yeni fabrikamızda Run Power olarak kendi jeneratörlerimizi üretmeye başladık. Batı Karadeniz bögesinde 3 kvA’dan 1100 kvA’ya kadar jeneratör üretimi yapmaktayız. Amacımız önümüzdeki yıllarda bunu 2000 kvA’ya kadar çıkartmayı hedefliyoruz.
Elektrik ihtiyacının olduğu Hastaneler, iş yerleri, şantiyeler, devlet kurumları ve hatta evlerde bile yani aklınıza gelebilecek her yerde enerji hizmeti veriyoruz. Kesintilere karşı tahammülümüz kalmadığı için evlerimizde bile jeneratör artık büyük ihtiyaç.  Bizde bu ihtiyacı gidermek için Bartın’da üretim yapmaya başladık ve İnşallah uzun yıllar da hizmet vermeyi hedefliyoruz.
Geçen yıl da bu fuara katıldık. Güzel geri bildirimler aldık ve yeni müşteriler portföyümüze eklendi. Enerjinin olmadığı yerde Irmak Kesintisiz Enerji olarak hizmetteyiz.”
Irmak Kesintisiz Enerji Elektrik San. Ve Tic. Ltd. Şti Jeneratör – kompanzasyon panosu - kesintisiz enerji sektöründe faaliyet gösteriyor. Sektörde öncü olan Alimar ve Genpower gibi firmaların bayilik ve yetkili servisliğini yapıyor.
Irmak Enerji, Batı Karadeniz bölgesinde 3 – 900 kvA kadar birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak satış ve satış sonrası hizmet noktasında müşteri memnuniyetini taahhüt ediyor.
IRMAK KESİNTİSİZ ENERJİ LTD.ŞTİ
Yeni Sanayi sitesi/ Bartın
Tel:0378 227 8721
GSM: 0506 354 1550


 

Bakmadan Geçme