İl başkanı istifa etti

Parti binasında basın açıklaması yaptı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı parti binasında yaptığı basın açıklamasında Milletvekili aday adayı için il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kalaycı, "5,5 yıldır yürütmekte olduğum İl Başkanlığı görevimden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleriyle istifa ederek 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıkladım. Hakkımızda Hayırlısı olsun" dedi. 
Hakkınızı helal edin, bende helal ediyorum: Kalaycı açıklamasında şunları söyledi: "5,5 yıllık görevde iftiralara, yalanlara, bazı karalamalara, köşelerde yazılanlara elbette maruz kaldık. Bugün itibariyle tüm haklarımı helal ediyorum. Onlara da sizlere de. Hep beraber bu hizmete omuz verdik. Eğer il başkanlığı dönemimde gereği kadar hizmet edemedimse Bartınlıdan, teşkilatımdan ve siz gönüldaşlarımdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal ediniz. Bende helal ediyorum. Biz aday adaylığı başvurumuzu yapacağız. Eğer olursa bu seçimde milletvekili adayı olarak, görev vermezlerse bir nefer olarak her şeyimle bu davadayım."
"Bartın için hayallerim bitmez"
Bartın’a iyi bir otel kazandırmamız lazım. İnkumu Tünelini yapmamız lazım. İnkumunu Bartın’ın mahallesi yapmamız lazım. Bartın’ı bir deniz kenarı şehri haline getirmemiz lazım. Çevre yolunu bitirmemiz lazım. Irmak ıslahı öncelikli seçenek. Trafik sorununu, Otopark sorununu çözmemiz lazım. Bartın’ın sorunları çok. Bartın’ı layık olduğu yere inşallah hep birlikte getirmemiz lazım. Bartınlı olarak bunları yüksek sesle dile getirmemiz lazım. Elbette her toplumda 3-5 yaramaz insan olduğu gibi bizde de var. Onlara da hakkımız helal olsun. Esnaf esnaf gezip dedikodumuzu yapanlara da hakkımız helal olsun. Soysal medyada bize iftira atanlara da hakkımız helal olsun. Bartınspor’u Bartın Belediyespor yapmamız lazım. Sorunlarımız çok. 11,5 milyarlık bir yatırım Bartın’da yapıldı, bitti. 11,5 milyarlık yatırım devam ediyor. Biz bunların da hep beraber takipçisi olacağız.”  

 

İl başkanı istifa etti
İl başkanı istifa etti
İl başkanı istifa etti
İl başkanı istifa etti

Bakmadan Geçme