Herkesin merak ettiği hava durumu

İşte haftalık hava durumu, Kar yağacak mı?

Uzun zamandır yağışsız ve sıcak giden havalar nedeniyle kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya gelindi. Dereler ve ırmaklar kururken toprak suya hasret kalmış suyun tasarruflu kullanılması yönünde uyarılar yapılmıştı. Neyse ki Bartın'da beklenen yağmurlar başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün haftalık tahminine göre önümüzdeki haftanın yağmurlu geçmesi ve hafta sonunda kar yağışı bekleniyor.                                                       
ÇARŞAMBA SICAKLIKLAR HIZLA DÜŞECEK    
Hava sıcaklığının Pazartesi ve Salı günleri kuzey, iç ve batı kesimlerde artarak mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerine çıkması ancak Çarşamba gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak hızla azalması ve hafta sonuna doğru mevsim normalleri civarına iç ve batı kesimlerde yer yer altına inmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte ülke geneline yayılacağı ve iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor.        TAHMİNLERDE KAR VAR                 
Bartın’da hava hafta sonuna kadar her gün yağmurlu gözüküyor. Yayınlanan hava tahmin haritasına göre bir değişiklik olmazsa Bartın'a Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kar yağma olasılığı yüksek görünüyor. 

 

Herkesin merak ettiği hava durumu

Bakmadan Geçme