Herkes mobil müzeyi ziyaret etmeli

Üç torununa mobil müzeyi gezdirdi

Çanakkale Ruhunu 81 ilde yaşatacak olan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Bartın Yalı’da ziyarete açıldı.  Mobil müzeyi 3 torunu ile ziyaret eden bir vatandaş bu hizmeti yapanlara teşekkür ederek herkesin mutlaka bu müzeyi görmesi gerektiğini belirtti.
Vali Sinan Güner beraberinde Garnizon Komutan Vekili Dz. Albay Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fahri Semiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç ile İl Müdürleri “Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi”ni ziyaret etti.
Vali Güner, “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından projelendirilen içerisinde Çanakkale ile ilgili fotoğrafların, çeşitli görsel materyallerin ve videoların izlenebildiği, “Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi”ni ziyaret ederek Çanakkale’ye henüz gitmemiş, gidememiş vatandaşlarımızı bu tarihi mirasa tanıklık etmeye davet ediyorum.” dedi.
“Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi” 20-21 Ağustos 2020 tarihlerinde 12:00-21:00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açık olacak.

Bakmadan Geçme