Halkımızı Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Bartın mitingine davet etti.

ALDATMAZ: “CUMHURBAŞKANIMIZLA BARTIN’DA TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAĞIZ”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Bartın mitingine davet etti. Saat 16:00’da başlayacak mitinge tüm Bartın halkını davet eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bartın’da Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımızla buluşacak. Cumhurbaşkanımızla Bartın’da tarihi bir gün yaşayacağız. Tüm Bartın halkını bu tarihi güne tanıklık etmeye davet ediyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 4 Mart Pazartesi günü saat 16:00’da Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın halkıyla buluşacak. Cumhurbaşkanımızı muhteşem bir coşkuyla karşılayacağız. Sn. Cumhurbaşkanımızın yoğun programlarına rağmen Bartın’a gelmesi şehrimize ne kadar değer verdiğinin açıkça bir göstergesidir. Cumhurbaşkanımızın Bartın’a gelişiyle birlikte şehrimizde ki değişim ve gelişim heyecanı daha da artacak. Bartın Cumhuriyet Meydanı tarihinin en kalabalık anlarına sahne olacak. Tüm halkımızı saat 16:00’da başlayacak miting için Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızla Bartın’da tarihi bir gün yaşayacağız. Miting alanının saatler öncesinden dolduğunu hep birlikte göreceğiz. Tüm Bartın halkını bu tarihi güne tanıklık etmeye ve bu tarihi güne ortak davet ediyoruz.” dedi.

Bartın demokrasi şöleni yaşayacak

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek mitingin birlik beraberlik ruhuyla gerçekleşeceğinin de altını çizen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde düzenlenecek olan büyük mitingimizin demokrasi şölenine dönüştüğüne hep birlikte şahit olacağız. Bartın halkı olarak kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı coşku dolu bir mitingle karşılayacağız. Hangi siyasi görüşten, düşünceden, yapıdan olursa olsun tüm Bartın halkının Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla gerçekleşecek mitinge renk katacağından hiç kuşkumuz yok. Bartın, tarihinin en renkli, en coşkulu ve en kalabalık demokrasi şölenini yaşayacak. Bartın için böylesi büyük ve önemli bir günde tüm halkımızla el ele, kol kola ve gönül gönüle olacağız.” dedi.

Halkımızı Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz açıklamasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bartın’a yönelik çok önemli açıklamalarda bulunmasını beklediklerini de belirterek, “Sn. Cumhurbaşkanımız miting programında Bartın’la ilgili çok önemli açıklamalarda da bulunacaklardır. Bartın’ın sadece bugününü değil yarınlarını yani geleceğini de ilgilendiren bir kader günü yaşayacağız. 7’den 70’e tüm Bartın halkını yaşanacak heyecanın bir parçası olmak için Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz.” dedi.


 

Bakmadan Geçme