Güzelcehisar'daki ağır hasarda büyük ihmal

Bartın'ın Güzelcehisar sahiline tüm itirazlara rağmen yapılan yürüyüş platformunun ahşap kaplamaları ilk rüzgârda dağılırken büyük ihmal ortaya çıktı.

Şiddetli fırtına ve dalgalarda etrafa dağılan ahşap kaplamaların platformun demirlerine monte edilmediği ve öylece demir platformun üzerine konulduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda da büyük hasar meydana geldi.
İhmal sonucu zarar büyük
Dün gece etkili olan fırtınadan sonra Güzelcehisar lav sütunlarının turizme kazandırılması için yapılan yürüyüş yolu üzerinde bulunan ahşap kaplamalar büyük hasar gördü. Ahşap kaplamaların demir platform üzerine monte edilmeden konuldukları anlaşıldı. Çıkan fırtına ve dalgada hepsi zarar gördü.
Biz de basın olarak sahili mahveden ve daraltan bu projenin yanlış olduğunu defalarca vurgu yaparak uyarılarımızı yapmıştık.
Yürüyüş platformu üzerindeki ahşap kaplamalar fırtına sonrası dev dalgalar nedeniyle çevreye savruldu. Tepkilere ve yapılan tüm itirazlara rağmen yapımına başlanan projede, ortaya çıkan ihmalin ve zararın hesabını kim verecek?


 

Bakmadan Geçme