Gurbetten cinayet haberi

Defalarca bıçakladı...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen cinayet olayında, tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine çalışmak için giden ve orada yaşadıkları öğrenilen taraflardan Nuran Gökalp(39), Ayhan Doğan(40)  tarafından boş bir arazide bıçaklanarak öldürüldü.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki boş bir arazide Ayhan Doğan, kız arkadaşı olduğu iddia edilen Nuran Gökalp’i 20 yerinden bıçakladı. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen mahalle bekçileri, yaralı kadını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde 39 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Ayhan Doğan çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.
Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen zanlının ifadesinde, Nuran Gökalp ile arkadaş olduklarını, olay günü alkol alıp tartıştıklarını ve bir süredir telefonlarına cevap vermediği için hayatında başkasının olabileceğini düşünerek kıskançlık sonucu bıçakladığı ileri sürüldü.
Öldürülen ve öldüren iki şahsın Bartın merkeze bağlı Akıncılar köyünden oldukları öğrenildi.

 

 

Bakmadan Geçme