Günün İğrenç Haberi, Tutuklandı

Küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel içerikli mesajlar atan şahıs tutuklandı.

Bartın’da sosyal medyada yaşı küçük kız çocuğuna cinsel içerikli mesaj atan şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalandı.

KOCAELİ İLİNDEN GELEN BABA ŞİKÂYETÇİ OLDU

Kocaeli ilinde yaşayan bir baba, 10 yaşındaki kızına sosyal medya hesabından cimsel içerikli mesajlar gönderen şahıstan şikâyetçi olmak için Bartın’a geldi.

06.02.2019 tarihinde 10 yaşındaki kızının kendi kullandığı bilgisayarından Facebook hesabı açtığını, kızının sosyal medya hesabı açtıktan sonra psikolojisinin değiştiğini sezinlediklerini ve bunun sosyal medya hesabından olabileceği düşüncesi ile eşi ile birlikte kızlarının bilgisayarını karıştırdıklarını, sosyal medya hesabında 29.01.2019 tarihinde kızlarının S.U. isimli şahıstan gelen arkadaşlık isteğini kabul ettiğini, bu şahsın kızlarının küçük olmasını bile bile cinsel içerikli mesajlar ve görüntüler gönderdiğini, şahsın kızından üzerini çıkartmasını istediği yönünde mesajlar yazdığını okuduklarını belirterek şikâyetçi oldu.

Bunun üzerine harekete geçen Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Bartın’da çiftçilikle uğraşan 42 yaşındaki S.U. isimli şahsı yapılan çalışmalar neticesinde tespit etti.

Şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahsın, küçük yaştaki kız çocuklarına ilgisinin olduğunu, sosyal medya hesaplarından bu çocuklara mesaj attığını, kendisinin bu konuda rahatsızlığı olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Şüphelinin kullandığı sosyal medya hesabı incelendiğinde Ankara ve Muğla illerimizdeki 13 ve15 yaşlarındaki kız çocuklarına da aynı şekilde cinsel içerikli mesajlar gönderdiği tespit edildi.

Ankara ve Muğla illerdeki çocukların aileleri de şüpheli S.U.'tan şikayetçi oldular.

Şüpheli S.U. çıkarıldığı mahkeme tarafından küçük yaşta çocuklara cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme