Görsel zenginliği arttırmak istiyoruz

Eski öğretmenevi yokuşu yeniden düzenleniyor...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dikey Bahçe Uygulaması ile yeninden düzenlenecek olan Cumhuriyet Caddesi eski öğretmenevi yokuşunda incelemelerde bulundu.

İncelemede Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Çöme, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı ve teknik personeller hazır bulundu. Personeli ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Cemal Akın, Dikey Bahçe Uygulaması ile Cumhuriyet Caddesi eski öğretmenevi yokuşuna güzel bir görüntü kazandıracaklarını söyledi.
Akın açıklamasında “ Bartın Belediyesi olarak kent görselliğini ön plana çıkaracak bir çok çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmalara ise bir yenisini araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi Eski Öğretmenevi Yokuşuna yapacağımız Dikey Bahçe Uygulaması çalışmamızı ekleyeceğiz. Bu çalıma ile bu bölgenin görsel zenginliğini arttırmak istiyoruz. İlgili daire müdürlerimiz ve teknik personelimizle başlatacağımız çalışma hakkında istişarelerde bulunduk. En kısa zamanda bu çalışmayı ilimizi kazandıracağız” dedi.

Bakmadan Geçme