Gazeteci Kurt'tan Emniyet Müdürü Vural'a Ziyaret

Gündem Haber Ajansı sitesi sahibi Mustafa Kurt ile Polis Olan Oğlu Mert Kurt Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural'ı makamında ziyaret etti.

Bartın Gündem Haber Ajansı sahibi Mustafa kurt, “zor bir dönemden geçiyoruz. Terörü yapanı, destek olanı, terör üzerinden siyaset yapanları lanetliyoruz. tüm güvenlik güçlerimizin yardımcı olsun” dedi.
Bartın’da görev yapan Emniyet Müdürü Ogün Vural, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu. Güçlü bir devletin var. Güçlü  Polis teşkilatı olarak her şartta fedakârca görev yapmaya hazırız. Teşkilatımıza güveniyoruz. Gece gündüz demeden Bartın ve Ülkemiz için üzerimize düşeni yapıyoruz. Halkı ile omuz omuza veren Polis teşkilatımız bunun üstesinden gelecektir.” Dedi.
Vural Meslektaşı Mert Kurt’a görevini yasalara uygun yapacağını umut ediyorum diyerek nasihatte bulundu.
Gazetecinin Oğlu Mert Kurt’ta Oğün Vural’a  Polis teşkilatı olarak her şartta fedakârca görev yapmaya hazırım dedi.
Bartın’ın çok güzel ve huzurlu bir il olduğunu belirten Vural. görev süresi boyunca huzurlu şehri olarak bilinen Bartın’ın daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir İl olması için gayret içerisinde olacağını söyledi. Vural, kendisine gerçekleştirilen bu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme