Fuarda dev Türk bayrağını vinçle dalgalandırdı

Çaycuma'daki yapı dekorasyon ve mobilya fuarında vinç ile dev Türk bayrağı asan Çelikerler firması yönetim kurulu başkanı Ramazan Çeliker, fuara ayrı bir renk kattı.

Tarım fuarının ardından Yapı dekorasyon ve mobilya fuarına da katılan Çelikerler firması yönetim kurulu başkanı Ramazan Çeliker, prefabrik yapı, çelik yapılar ve vinç grubu ile katıldıkları fuarda 50 bine yakın ziyaretçi ağırladıklarını belirtti.
VATANA, BAYRAĞA CANIMIZ FEDA
Ramazan Çeliker, fuara getirdiği vinç ile 50 metre yüksekliğe 150 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağını asarak adeta fuara damga vurdu.
Bartıon Olay’a açıklamalarda bulunan Çeliker, “Bizim için olmazsa olmazlarımız Vatandır, Bayraktır, Millettir diyen Ramazan Çeliker, yapı fuarında 150 metrekare büyüklüğündeki Türk Bayrağını vinç ile 50 metre yükseklikte dalgalandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek fuara gelenlerin bayrağımızın altında fotoğraf çekerek büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.
Bu bayrağın altında milletimiz ile birlikte ticaret yapıyoruz ve bu bayrak için, vatan için şirketimiz ve canımız bile feda olsun. Gerektiğinde 1 yıl, 10 yıl bu bayrak vinçte durması gerekiyorsa bu bayrağımız dalgalandırmak boynumuzun borcudur” dedi.
Çeliker sözlerine şöyle devam etti; “Bartın’da üretim yapıyoruz ama ülkemizin her köşesine ve yurt dışına ihracatımız var. Fuarında verimli geçtiğini gözlemliyoruz. Bu bölgenin fuar merkezi olmasını talep ediyorum. 1800’lü yıllardan gelen çelik üzerine bir geçmişimiz var. Çeliker soy ismimiz de işimizle özdeşleştirilerek verilmiştir. Okul, şantiye binaları, villalar, çok katlı binalar, çelik yapılar ve prefabrik yapılar üretiyoruz. İsviçre’de yaptığımız minare ile referanduma sebep olmuş bir firmayız. Herkesi fuara bekliyoruz”


 

Bakmadan Geçme